dioda Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Witam poszukuje czlowieka ktory posiada obudowe Chieftec Mesh CA-01B-B-SL i musi byc z Wawy, ewnetulanie jakis inny BigTower tej filmy (roznica jest tylko w przednim panelu a szkielet jest ten sam), musze oblukac ja dokladnie nie tylko z fotek, mial by ktos chwilke czasu mi poswiecic... dla mnie jest to bardzo wazne :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 Chce Ci sie, to przyjedz do mnie (Ryki, 100km od Warszawy jak sie na Lublin jedzie), bo widze, ze w opisie masz też Chełm, wiec moze przejezdzasz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^KapitaN^ Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 pisalem juz na pw ze mam taka i mieszkam w wawie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...