kamilcpn Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Witam. Mam taki mały problemik, kupiłem sobie wentylatorek na VGA, rozkręcam kompa a tu zonk :) Nie ma gniazdka do podłączenia wentyla na karicie graficznej (Gigabyte Radeon 9550). Czytałem na wielu forach, ludzie się chwalą podłączonym wentylatorem do Gigabyte Radeona 9550, a ja nie mam zielonego pojęcia jak to mam zrobic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlawy Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 podlączyć do molexa ? :> rozwal wtyczke i podepnij do molexa, musi działać ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilcpn Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Co masz na myśli mówiąc molexa?? :D hehe nie znam Waszego slangu :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 (edytowane) @kamilcpn To nie żaden slang, tylko proste pojęcie :) Molex to wtyczka, którą podłączasz np. dysk twardy, ta z 4-pinowa :), jeden kabelek w niej to 12V, drugi 5V, dwa pozostałe to masa (nie pamiętam tylko, który to 12V, a który 5 :)) Edytowane 19 Maja 2005 przez netes Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ODOO Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Moze to ci w czyms pomoze ;) http://www.mod-planet.com/index.php?module...wpage&pageid=65 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilcpn Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Dzięki za odpowiedzi! Poczytałem, pomyślałem, podłączyłem i chodzi jak burza :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...