_reVoLT_ Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Witam, składam nową maszynke i ostatnio nie oriętuje się co teraz warto kupić czego unikać, dlatego kieruje się do was z pytaniem : Mając budżet 2 200 zł około może być troszke więcej lub mniej co byście kupili na moim miejscu pomijając takie wynalazki jak CD-rom,Flop itp poprostu obudowa, zasilacz, płytka, procek, chłodzonko, grafika, ram <_< hym to chyba wszystko. Więc czekam na odpowiedzi i prosze również podawać linki do fotek, opisów i osiągów pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.mb Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 (edytowane) ja za 2400zł kupiłem taki sprzęt, czekam jutro albo w sobote dostane: Athlon 64 3000+ Venice Asus A8N-E nForce 4 Ultra http://www.benchmark.pl/artykuly/recenzje/...ASUS_A8N_E.html 2x 512MB RAM Dual DDR Twimmos CL 2.5 GF 6600 128MB 128bit Asus Seagate Barracuda VII 120 GB 8 MB cache SATA NCQ Zasilacz 400W i obudowa do tego mam swój SB Live 5.1 (dźwięk na płycie jest zintegrowany ale Live jest lepsza) Jak wezniesz mniej Ramu to będzie ok . 2250zł W OC raczej się bawił nie będe no może jakieś 200-300MHz na procku Edytowane 19 Maja 2005 przez marcin.mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_reVoLT_ Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 witam, szukałem czegoś raczej pod agp, bardziej by Mi odpowiadało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...