Kwiecień Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Co sądzicie o Komputroniku? Czy jest jakiś tańszy sklep internetowy? Ja brałem tam drukarkę i graficzną i jestem happy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 http://www.wgk.waw.pl/ - jest tani, ale czy jest tańszy to nie wiem ;) sprawdź ceny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Sądzimy, że NIE TO FORUM! Zaraz wyląduje na oślej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Sorry, siedze jush w kawiarence z 4h i mam totalny mętlik w głowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aztec Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 www.polbras.com Nic z tamtąd nie brałem, ale IMHO ceny mają niezłe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlado Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Komputronik ma żydowskie ceny... Nic od nich nie biorę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Komputronik ma żydowskie ceny... Nic od nich nie biorę. a sproboj cos zareklamowac :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Sorry za OT. Vlado jak się MoBo sprawuje?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlado Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Sorry za OT. Vlado jak się MoBo sprawuje?? 8) Miodnie 8) ale ciągle na grafę kaske zbieram bo wtedy będę mógł porządnie potestować. Ale po mojej przesiadce z ecs-a to naprawdę jestem pełen uznania dla tej płytki. Fsb 166...no problemos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...