Szib Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Moja konfiguracja kompa ------------------------------ AMD Athlon 64 3000+ Winchester (S939) Gigabyte GA-K8NF-9 TwinMos DDR 256MB PC-400 CL 2.5 x 2 Dual (ustawienia standardowe) WD Caviar SE 160 GB Wd1600JD 8MB SATA GeForce 6600 GT Gigabyte GV-NX66T128D 128 MB (PCI-E) Lite-ON DVD+/-RW SOHW-1673S W RightMark CPU Actual Clock jest ok 1808.12 MHz Wyczytałem, że częstotliwość jest zmniejszana gdy procek jest nie obciążony a u mnie jest stała częstotliwość. W programie dołączonym do płyty jest program EasyTune5 i na nim też pokazuje orginal i current takie same czestotliwości? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 A próbowałeś CrystalCPUID ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labe Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 A włączyłeś w biosie c&c a zainstalowałes sterowniki do c&c a ustawies z zarzadzaniu energią minimalne zarządzanie energią ?? jak odpowiedziałeś 3xtak to masz problem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
William Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 hej! mam podobny sprzęt i mi to działa, tak jak poprzednik napisał musisz mieć sterowniki zainstalowane i w zarządaniu energią dać na minimalne zarządzenie ;] pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szib Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 A włączyłeś w biosie c&c a zainstalowałes sterowniki do c&c a ustawies z zarzadzaniu energią minimalne zarządzanie energią ?? jak odpowiedziałeś 3xtak to masz problem :D 1454009[/snapback] Ustawiłem w zarządzaniu energią - minimalne zarządzanie energią i RMClock pokazuje 1004 MHz :) Dzięki ! -------- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...