Skocz do zawartości
Szib

Dlaczego Cool`n'quiet Nie Działa?

Rekomendowane odpowiedzi

Moja konfiguracja kompa

------------------------------

AMD Athlon 64 3000+ Winchester (S939)

Gigabyte GA-K8NF-9

TwinMos DDR 256MB PC-400 CL 2.5 x 2 Dual (ustawienia standardowe)

WD Caviar SE 160 GB Wd1600JD 8MB SATA

GeForce 6600 GT Gigabyte GV-NX66T128D 128 MB (PCI-E)

Lite-ON DVD+/-RW SOHW-1673S

W RightMark CPU Actual Clock jest ok 1808.12 MHz

Wyczytałem, że częstotliwość jest zmniejszana gdy procek jest nie obciążony a u mnie jest stała częstotliwość.

W programie dołączonym do płyty jest program EasyTune5 i na nim też pokazuje orginal i current takie same czestotliwości?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A włączyłeś w biosie c&c a zainstalowałes sterowniki do c&c a ustawies z zarzadzaniu energią minimalne zarządzanie energią ?? jak odpowiedziałeś 3xtak to masz problem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej!

mam podobny sprzęt i mi to działa, tak jak poprzednik napisał musisz mieć sterowniki zainstalowane i w zarządaniu energią dać na minimalne zarządzenie ;]

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A włączyłeś w biosie c&c a zainstalowałes sterowniki do c&c a ustawies z zarzadzaniu energią minimalne zarządzanie energią ?? jak odpowiedziałeś 3xtak to masz problem  :D

1454009[/snapback]

Ustawiłem w zarządzaniu energią - minimalne zarządzanie energią i RMClock pokazuje 1004 MHz :)

Dzięki !

--------

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi