wierch Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Te screeny co teraz pokazujesz to ewidentnie slaby sygnal szukaj przyczyny wlasnie w rozgaleziaczach lub w za dlugim kablu Opisz troche jaka masz instalacje antenowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andy3 Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 (edytowane) Witam! Kto był by chętny na wspólpracę? Potrzebuję kogoś kto ma tuner tv (z przynajmniej bdb jakoscią obrazu) aby nagrywal rozne programy i robil capsy. W zamian za pomoc oferuję banery i buttony na mojej stronie www.m-jak-milosc.go.pl, ktora ma 30 tysięcy wejść miesięcznie. Bardzo mi zależy. Pisać na gg: 5710830 Edytowane 26 Czerwca 2005 przez Andy3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neoski Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 No to u mnie z kablowki jest jak pisalem... nie umiem nic z tym zrobic, wiec oddaje tuner. Przereklamowana rzecz... 1453995[/snapback] Problemem jest puszka która rozdziela sygnał, ma ona ograniczenie na tylko ileśtam MHz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...