remix122 Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 witam wszystkich :) niedawno pisałem że sypie mi się płyta główna i nadszedł czas na zmianę jej ( nareście :lol: ) A więc tak jaką byście radzili mi kupić mniej więcej za 200-300pln żaeby doprze się kręciła, bardzo dobry biosno moimi faworytaem jest : -Abit NF7-SL (v2.0) a co byście powiedzieli na płyta ze staini DFI??? robią jeszcze mobo pod socketA??? no i do tego wszytkiego jakiś pożądny zasilacz 300-350W. pozrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 300pln na plyte sA dzisiaj?? nie przesadzajmy ,lepiej znalezc cos do 200pln tak wiec Abit KV7 (sprawdzona) i Epox 8VTAI or Soltek KT880(niesprawdzone) DFI na sA :] niewarte swojej ceny :P no chyba ze namierzysz nf2 Ultra-A za 150pln byly w komputroniku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remix122 Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 czemu DFI nie warto kupować??? nie rozumiem tego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micitek Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 (edytowane) Bo socket A powoli odchodzi :-( A 300 zeta, jak napisał wcześniej KGB, to za dużo jak na platformę, cóż tu będziemy ukrywać, zupełnie bez przyszłości. No chyba że masz kasy po uszy to najlepiej DFI... P.S. kliknij tu i tu Edytowane 19 Maja 2005 przez micitek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...