Wu Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Mam do was wszystkich serdeczną prośbę...i mam nadzieje że ktoś z Was mi pomoże... Chodzi o to że swoją obojętnością i egoizmem sprawiłem komuś ogromną przykrość .... Komus na kim bardzo mi zależy...i teraz to dopiero zrozumiałem... musze jechać tą osobe przeprosić i poprosić żeby dała mi jescze jedną szansę... problem polega na tym że ona jest w Wrocławiu właśnie a ja nie za bardzo wiem dokładnie gdzie.... Wiem tylko w jakim akademiku mieszka ale nie wiem gdzie dokładnie to jest, nigdy nie bylem w tym mieście...chodzi mi dokładnie o adres akademika o nazwie "Arka"... Gdyby ktoś mógł mi pomóc...chciałem zaptać Was, czy nie wiecie na jakiej ulicy znajduje się ten właśnie budynek.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 jaka uczelnia?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 jaka uczelnia??Wiesz tego nie wiem dokładnie ale chyba Akademia Rolnicza.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Sorki ja nie mogę ci pomóc bo sam chodze na polibude, ale popatrz w necie moze ar ma na swojej www adresy akadmików. A może jakiś plan miasta oznaczonymi akadmikami. Ale najszybciej to zapakój na jakiś cza i się dowiesz. Pozdrowionka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 ul Olszewskiego 25 tel. o71 3481-091 jesli napewno chodzi o arke.... powodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 ul Olszewskiego 25 tel. o71 3481-091 jesli napewno chodzi o arke.... powodzenia. Wielkie dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 spoko.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...