Gość Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Od pewnego czasu poszukuję (m.in. w Internecie) myszy optycznej, którą mógłbym zastąpić starą (kulkową za dychę z marketu). - Zależy mi na jak najwyższej czułości i częstotliwości skanowania. - Koniecznie 3 przyciski i 1 rolka (będąca jednym z przycisków). Więcej niż 3 nie potrzeba. - Powinna łączyć się z PC za pomocą kabla USB (radio jest niepraktyczne w moim przypadku). - Nie zależy mi na wyglądzie, bo przecież patrzy się na monitor, a nie na mysz :) - Cena do 100 zł. Pomożecie? Dotychczas znalazłem to: CREATIVE 5000 USB/PS2 za 76,99 zł 800 dpi, 5 przycisków, rolka, USB. Jednak to chyba nie jest najlepszy wybór. Co wy na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Nie siedze w małsach, ale co nie co wiem... ;]]] Creative odpada, za duzo zlych opinii <_< Pomyśl, moze IE4.0? MX310? mx500,A4Tech'y całkiem fajnie sie prezentują. wszystko to krązy ~100zł, moze coś taniej na allegro, pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Zostalem nieco wyprzedzony, pewnie dlatego ze Ci szukalem linkowz allegro :P Wg mnie w takiej cenie pod uwage mozna brac ta i ta MX500 za 100zl trudno raczej dorwac. Napewno bylaby uzywana, wiec niewiem czy wogole wchodzi w gre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 hehe ;]] co do mx500 to 109 złociszy proszę ja Ciebie : > http://www.allegro.pl/show_item.php?item=51886148 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Ja sobie wczoraj kupiłem Logitecha UltraX B85 za 61 zł. Nie chciałem jakiegoś "MX" bo trochę szkoda mi było kasy, zresztą i tak bym takiej mychy w pełni nie wykosztstał. Ta co kupiłem idealnie leży w dłoni, głatko sunie po padzie i jest precyzyjna. http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=12420 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driden Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 Razer Diamondback =o http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=14708 :D, a tak na serio ta :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 No to dales popis... Najpierw Razer, a potem bezprzewodowy logitech :> Niewiem czu dopatrzyles, ale chodzi o myszke na kablu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 uzywka IE3.0 , mam i jest zajedwabista :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZnAl Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 od miesiaca mam Logitecha B85 UltraX Optical i jestem zadowolony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...