yrek66 Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 przepraszam ale jestem "zielony" juz sie poprawiam moja konfiguracja procesor Sempron 2600+ płyta główna Soltek KT600-C1L dysk twardy Maxtor 40Gb pamię 512MB TWINMOS PC3200-200mHz w jednej kości karta graficzna RADEON 9550 128/128 monitor MIRO P17F86i system XP profesional zasilaczATON EPS-350ATX wszystko pracuje na fabrycznych ustawieniach ,pobowałem przestawi FSB w biosie ze 166Mhz na 176Mhz komputer wstawał. system pracował stabilnie ale gdy urachamiałem grę po kilku chwilach wyłączał się monitor a komputer pracował.Dodam ze na starym siedmoletnim sprzęcie nowy monitor pracował normalnie.Chciałbym trochę przyśpieszy działanie całego komputera używając ustawień w BIOSIE,proszę o komentarze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Zmieniając FSB zmieniasz także czestotliwość AGP - być może twoja karta tego nie lubi i dlatego monitor sie wyłacza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 nie chce byc wredny ale bede :evil: tematy yrka66 :evil: szkoda ze nie ma iconki mad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 nie chce byc wredny ale bede :evil: 1453417[/snapback] Wcale nie byłes wredny :D Thx za info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...