eou Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Witam mam taki problem, a mianowicie posiadam Radeona 9600pro Gigabyta 400/600 i ostatnio zauwazylem, ze wydajnosc w grach spadla np. w counter-strike'u kiedys miael 100fps to teraz mam srednio 50 a czesto spada do 20. Karta sie nie grzeje, artefaktow nie ma czy wiecie co to moze byc, a mzoe to nie wina karty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Ja bym obstawiał stery i zaśmiecony system. Odinstaluj wszystkie stery, instalnij catalisty 5.4 (narazie the best do CS:S), zrób defragmentacje woluminu z grą i powinno się polepszyć. Ja bym raczej grafy nieobstawiał tylko to co wyżej napisałem :D Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eou Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 :D gdybym ja mial na mysli tylko cs:s a mnie spada do 20fps w 1.6! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 zobacz czy nie masz zasyfionego radiatora na gpu - przedmuchaj zainstaluj cat 5.5 - u większości wzrost wydajnosći wywal niepotrzebne rzeczy z dysku zrób defraga dysków no i wyczyść czymś rejestr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 Reinstalnij system i bedzie OK ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...