HUD Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 (edytowane) Zamieżam sprzedać mój zestaw (podpis) za około 1500 zł. Dostane maks 1000 zł na tego nowego kompa. Ocencui moją konfiguracje. 1.Płyta główna 2.Procesor 3.Karta graficzna 4.Ram 5,Obudowa 6.Dysk Twardy I co sądzicie o tym zestawie?? Edytowane 19 Maja 2005 przez HUD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Zamieżam sprzedać mój zestaw (podpis) za około 1500 zł. Dostane maks 1000 zł na tego nowego kompa. Ocencui moją konfiguracje. 1.1453714[/snapback] Płyta główna lipa, za cene 5zł drożej masz Venice w www.pcprojekt.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 Jaką płyte polecacie bo reszta chyba dobra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micitek Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 Ja bym zmienił jeszcze RAMy na TwinMOS SpeedPremium z końcówką 1A4T lub AA4T... oczywiście 2x512...praktycznie w tej samej cenie. Płyta może MSI K8N Neo2 Platinium za 425zł? Proc oczywiście Venice :-) Grafa OK. Dysk weź na S-ATA, najlepiej Samsung... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 Ja bym zmienił jeszcze RAMy na TwinMOS SpeedPremium z końcówką 1A4T lub AA4T...A mozesz podać do nich linka bo na komputroniku tego nie ma. MSI K8S Neo2 znalazłem. Z góry dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pooh Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 (edytowane) Ja bym zmienił jeszcze RAMy na TwinMOS SpeedPremium z końcówką 1A4T lub AA4T... oczywiście 2x512...praktycznie w tej samej cenie. Ramy podane przez HUD'a stoja w komputoniku za 406,- zl dokladnie, a podane przez Ciebie twinmosy w sklepie tweak.pl kosztuja 710, co daje 300 zeta roznicy cenowej. nie widze jak to moze byc "praktycznie w tej samej cenie". Bede wdzieczny za komentarz bo sam szukam pamiatek do Venica... I jak te twionmosy maja sie do Hynixow D43, bo gdzies tu czytalem, ze sa dobre do OC? Edytowane 21 Maja 2005 przez Pooh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...