Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Planuje zakup grafiki na układzie TI 4200 i nie mogę się zdecydować na frme i model. Karta ma dyć na 128DDR i ma mieć ViVo.

Wiem ze Gainward ma szybkie grafy ale za to sie ceni nie wiem czy dużo wolniejsze są MSI TI4200-VTP128MB DDR VIVO albo prolink (a są tańsze)

A moze uważacie że karty na Radeonach w podobnych cenach(~900zł) są

godne uwagi.

Napiszcie co o tym myślicie moje mądre głowy :wink:

Albo podajcie chociaż jakiegoś linka do testów z tymi układami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Planuje zakup grafiki na układzie TI 4200 i nie mogę się zdecydować na frme i model. Karta ma dyć na 128DDR i ma mieć ViVo.

Wiem ze Gainward ma szybkie grafy ale za to sie ceni nie wiem czy dużo wolniejsze są MSI TI4200-VTP128MB DDR VIVO  albo prolink (a są tańsze)

A moze uważacie że karty na Radeonach w podobnych cenach(~900zł) są

godne uwagi.

Napiszcie co o tym myślicie moje mądre głowy :wink:  

Albo podajcie chociaż jakiegoś linka do testów z tymi układami

A przycisk Szukaj WIDZIALES ???

HMM???

Radeon 8500 to bedzie lepszy wybor. poszukaj sobie, jest chyba pol miliona takich postow :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli masz kase możesz kupić Gainwarda. Chociaż różnic w wydajnośći w stosunku do innych producentów nie będzie. Kumpel kupił prolinka 64 MB za 635 zł i jest bardzo zadowolony. Karta godna polecenia, dobrze się kręci. Co do Gainwarda, to jego karty dosyć często się psują, naszczęście mają chyba 3 lata gwarancji (Door to Door), więć można nie brać tego pod uwagę. Teraz nie warto kupować Radeonów, bo na półkach zostały same niedobitki, lub najdroższe nieopłacalne wersje...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GAINWARD GeForce4 Ti4200 PowerPack! Ultra/650 XP "Golden Sample" , mam taka i jestem zadowolony na maxa , tylko cena - prawie 1100 zł , ale na jakis dluzszy okres czasu bedziesz mial spokoj z gierkami

:twisted: :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardziej opłaca się brać wersje 64MB, chyba że myslish przyszłościowo to wtedy bierz 128MB.

Polecam Gainwarda lub Leadteka. Wybierając jedną z tych dvóch firm sugerowałbym się pamięciami montowanymi na karcie i ceną.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...