99tomcat Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Pojawiły sie pompki atmana 201, 202, 203 . 202 wydaje sie odpowiednikiem 305 . Jeśli ktoś wie coś więcej o tych modelach albo może ich używa w wc prosze o podzielenie sie spostrzeżeniami.. Czy pompki są głośne czy łatwo jwe uszczelnić i ogólnie jak wypadają w porównaniu z serią 300 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 A moze pokazesz gdzie są? jakis link czy cuś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 A moze pokazesz gdzie są? jakis link czy cuś? 1454331[/snapback] trzymaj http://www.korale.pl/product_info.php/cPat...eefd271bc851abb nie wiem czemu, ale odnosze takie wrażenie, że seria 300 była następcą tych dwu setek :) oglądałem je w zoologicznym, to powiem cena okzyjna, nie wiem jak z głośnosci itepe ale wykonanie pozostawia wiele do życzenia (IMHO ofcourse) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 mialem 202 w lapkach przez krotka chwilke i moge powiedziec ,ze pompka wpada w wieksze wibracje niz moj dawny AT306.Z modowaniem na inline nie powinno byc problemow...kumpel dal poprostu nieco grubsza uszczelke i jest szczelnie.Mimo tych sporych wibracji mysle jednak ze jesli dobrze sie ja zamontuje na gabkach to bedzie cichutka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piteq Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 (edytowane) http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=134173 post nr.: 5, 11 no to tyle na razie mam do powiedzenia ;) Edytowane 20 Maja 2005 przez piteq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piteq Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 (edytowane) trzymaj 1454344[/snapback] W skrocie: Sa to dwie rozne serie sluzace do innych celow. 2xx to glowica do ktorej podlaczasz np. jakis filtr gabkowy, lub nia napowietrasz akwarium. 3xx to pompka ktora ma pompowac z jednego miejsca w drugie. Sa to slowa sprzedawcy w sklepie. Edytowane 20 Maja 2005 przez piteq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofi Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 (edytowane) W skrocie: Sa to dwie rozne serie sluzace do innych celow. 2xx to glowica do ktorej podlaczasz np. jakis filtr gabkowy, lub nia napowietrasz akwarium. 3xx to pompka ktora ma pompowac z jednego miejsca w drugie. Sa to slowa sprzedawcy w sklepie. 1454478[/snapback] Hmmm, to moze kiedys zrobia serie np. 4xx na potrzeby WaterCooling :lol: Edytowane 20 Maja 2005 przez Goofi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 Te z serii 200 wyglądają jak mj . Sam już nie wiem wydajność podobna do serii 300 to tego tańsze... No i w katalogu atmana co miałem w 2 zoologicznych w łapkach i takiej broszurce dodawanej do jakiegoś pisemka specjalistycznego serii 300 nie ma :? Sam nie wiem taki 202 ma pare zalet: -cena ok 43 zl a jak sie zdecyduje na 201 (800l/h) to nawet coś w granicach 35 zl -dostępność- w kilku sklepach przynajmniej mieli je w kartalogu wiec mogą zamówić a o 305 to niek tnie słyszał - łatwość uszczelnienia- da sie gubszy oring lub nawet seryjny przejedzie silikonem i powinno być ok... Zobaczymy bo do wakacji daleko ale moze te atmany serii 200 to dobre pompki i lepszy wybór niż 304 i 305 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...