SuperLaszlo;D Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Witam mam pare pytan mam plytke asusa A7V600-X procesor duron 1.3 ghz 256 ddr kingston @ 333 mhz oraz radiator Spire falcon Rock II , nie wiem czy kupilem dobry radiator ale temp. wg biosu po zresetowniu kompa wynosi okolo 60* -czasami 65* po dluzszym uzytkowaniu. Mam pod nim srebrna paste, nie wiem czy to normalna temp. dla tego procka czy cos jest nie tak, help;( aha niedlugo zamierzam sie przymierzyc do nowego procka jaki byllby najlepszy ? w cenie do 250 z ? tzn jaki atlon na jakim jadrze? i wogole chcialbym znac szczegoly tzn czy da sie krecic itp ;D aha i jaki radiator do tego athlona , chcialbym aby byl naprawde gOOd;D z gory dzienks za Pomoc . Laszlo B) B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gkar Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 Moze za jakis czas bede miał swoj procek do sprzedania (luknij na sygnaturke) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 za 250PLN masz semprona 2200+ z wentylatorem. jesli posiadasz dobry, trzymajacy napiecia zasilacz (nie megabajt,feel, aton , codegen albo inny shit) powinienes go podkrecic do 1900MHz polecam poczytac temat poswiecony temu cpu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klmn Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 Za 250zl to kupisz dobrego athlona na jadrze thou cos tam na allegro. Chodzi mi o te z serii JUHIB. One sie super kreca i odblokowany mnoznik maja. Jest tego troche na allegro i wyciagniesz na nich naogol 2200MHz. A ten spire powinien styknac. A temp to plyta chyba Ci zle podaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...