Mighn Taghor Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Czy ktos może powiedzieć co to dokładnie jest za karta: ATI RADEON 8500 (to wiem co to jest, ale:) DH (?) DVI-D (?) TV-OUT (to wiem... :D ) Szczególnie zależy mi na wyjaśnieniu owego tajemniczego "DV" oraz "DVI-D" I darujcie nie wiem czy to jest powered by ati , czy build by ati (hgw) Bo moge toto kupić za 200 zetów, tyle że nie wim czy warto... (w dobie braku kasy na żarcie... :evil: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Czy ktos może powiedzieć co to dokładnie jest za karta: ATI RADEON 8500 (to wiem co to jest, ale:) DH (?) DVI-D (?) TV-OUT (to wiem... :D ) Szczególnie zależy mi na wyjaśnieniu owego tajemniczego "DV" oraz "DVI-D" I darujcie nie wiem czy to jest powered by ati , czy build by ati (hgw) Bo moge toto kupić za 200 zetów, tyle że nie wim czy warto... (w dobie braku kasy na żarcie... :evil: ) DH - dwumonitorowa (przejsciowka z DVI-D) DVI-D ma cyfrowe wyjscie na monitory LCD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighn Taghor Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Wielkie thx (som bym gufkowal ale jo być hłory na gryppon i ni myślić nic :)) czyli DH znaczy że dodają przejściówke w komplecie (jak rozumie) czy też że będzie z takową działało? (bo jest to rużnica) a jeśli nie dodają to czy ktoś wie ile kosztuje?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...