Skocz do zawartości
def3

Karta Agp A Powerstrip

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc. Teraz taki problem. Mam grafe na AGP intela i chcialbym podkrecic PowerStrip'em czestotliwosci ale suwaki stoją w miejscu. Nie można ich ruszyc sztywno na 100MHz przy pamieci i przy rdzeniu. Jak ich ruszyc?? Wersja PS 3.52 zarejestrowana.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

def3 napisał(a):

Czesc. Teraz taki problem. Mam grafe na AGP intela i chcialbym podkrecic PowerStrip'em czestotliwosci ale suwaki stoją w miejscu. Nie można ich ruszyc sztywno na 100MHz przy pamieci i przy rdzeniu. Jak ich ruszyc?? Wersja PS  3.52 zarejestrowana.

1454268[/snapback]

Prawdopodobnie power strip nie obsluguje overclockingu tej karty lub co gorsza ta karta nie ma softwarowo sterowanego zegara "clock generator".

A teraz posluchaj starego dziadka ;) - to i tak nie ma sensu (na tej karcie) chyba ze dla zabawy, no ale w takim razie zabawa sie skonczyla w tym momencie.

Mozesz probowac innym softem... ale to tak jak mowie tylko 'dla zabawy' na wielka poprawe nie licz, a byc moze na zadna poprawe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

best-boy napisał(a):

Prawdopodobnie power strip nie obsluguje overclockingu tej karty lub co gorsza ta karta nie ma softwarowo sterowanego zegara "clock generator".

A teraz posluchaj starego dziadka ;) - to i tak nie ma sensu (na tej karcie)  chyba ze dla zabawy, no ale w takim razie zabawa sie skonczyla w tym momencie.

Mozesz probowac innym softem... ale to tak jak mowie tylko 'dla zabawy' na wielka poprawe nie licz, a byc moze na zadna poprawe.

1464257[/snapback]

OKOK zamykam temat bo nic nie znalazłem. DZIĘKI

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...