def3 Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 Czesc. Teraz taki problem. Mam grafe na AGP intela i chcialbym podkrecic PowerStrip'em czestotliwosci ale suwaki stoją w miejscu. Nie można ich ruszyc sztywno na 100MHz przy pamieci i przy rdzeniu. Jak ich ruszyc?? Wersja PS 3.52 zarejestrowana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 def3 napisał(a): Czesc. Teraz taki problem. Mam grafe na AGP intela i chcialbym podkrecic PowerStrip'em czestotliwosci ale suwaki stoją w miejscu. Nie można ich ruszyc sztywno na 100MHz przy pamieci i przy rdzeniu. Jak ich ruszyc?? Wersja PS 3.52 zarejestrowana. 1454268[/snapback] Prawdopodobnie power strip nie obsluguje overclockingu tej karty lub co gorsza ta karta nie ma softwarowo sterowanego zegara "clock generator". A teraz posluchaj starego dziadka ;) - to i tak nie ma sensu (na tej karcie) chyba ze dla zabawy, no ale w takim razie zabawa sie skonczyla w tym momencie. Mozesz probowac innym softem... ale to tak jak mowie tylko 'dla zabawy' na wielka poprawe nie licz, a byc moze na zadna poprawe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
def3 Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 best-boy napisał(a): Prawdopodobnie power strip nie obsluguje overclockingu tej karty lub co gorsza ta karta nie ma softwarowo sterowanego zegara "clock generator". A teraz posluchaj starego dziadka ;) - to i tak nie ma sensu (na tej karcie) chyba ze dla zabawy, no ale w takim razie zabawa sie skonczyla w tym momencie. Mozesz probowac innym softem... ale to tak jak mowie tylko 'dla zabawy' na wielka poprawe nie licz, a byc moze na zadna poprawe. 1464257[/snapback] OKOK zamykam temat bo nic nie znalazłem. DZIĘKI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...