def3 Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 Czesc. Teraz taki problem. Mam grafe na AGP intela i chcialbym podkrecic PowerStrip'em czestotliwosci ale suwaki stoją w miejscu. Nie można ich ruszyc sztywno na 100MHz przy pamieci i przy rdzeniu. Jak ich ruszyc?? Wersja PS 3.52 zarejestrowana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Czesc. Teraz taki problem. Mam grafe na AGP intela i chcialbym podkrecic PowerStrip'em czestotliwosci ale suwaki stoją w miejscu. Nie można ich ruszyc sztywno na 100MHz przy pamieci i przy rdzeniu. Jak ich ruszyc?? Wersja PS 3.52 zarejestrowana. 1454268[/snapback] Prawdopodobnie power strip nie obsluguje overclockingu tej karty lub co gorsza ta karta nie ma softwarowo sterowanego zegara "clock generator". A teraz posluchaj starego dziadka ;) - to i tak nie ma sensu (na tej karcie) chyba ze dla zabawy, no ale w takim razie zabawa sie skonczyla w tym momencie. Mozesz probowac innym softem... ale to tak jak mowie tylko 'dla zabawy' na wielka poprawe nie licz, a byc moze na zadna poprawe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
def3 Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Prawdopodobnie power strip nie obsluguje overclockingu tej karty lub co gorsza ta karta nie ma softwarowo sterowanego zegara "clock generator". A teraz posluchaj starego dziadka ;) - to i tak nie ma sensu (na tej karcie) chyba ze dla zabawy, no ale w takim razie zabawa sie skonczyla w tym momencie. Mozesz probowac innym softem... ale to tak jak mowie tylko 'dla zabawy' na wielka poprawe nie licz, a byc moze na zadna poprawe. 1464257[/snapback] OKOK zamykam temat bo nic nie znalazłem. DZIĘKI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...