w0dzu Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 (edytowane) Po około 5 min po wlaczeniu obraz robi sie taki: http://img286.echo.cx/img286/1015/bug4vp.jpg komuter nie reaguje na nic pomaga tylko reset co moze byc przyczyna? Edytowane 20 Maja 2005 przez w0dzu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 a co jest w trybie awaryjnym?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvt Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 (edytowane) to Ci sie dzieje na tym linuksie z podpisu? ja mialem cos podobnego po instalacji sterow do nvidii na auroksie 9.4 :blink: tyle ze ja mialem na czarnym ekranie biale znaczki - w zalaczniku... tyle ze mnie sie to dzialo zaraz po starcie systemu i nawet tryb naprawy z cd nie pomagal :( olalem linuxa i wiecej nie chce go widziec u siebie na kompie :D kiedys tez jeszcze jak sie kiepsko na kompach znalem to chcialem spalic hdd - wd160gb tez przez linuxa wlasnie... ale tu juz zupelnie inna bajka :) edit: kurde, gdzie ten zalacznik? :angry: Edytowane 20 Maja 2005 przez jvt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 na jakim systemie :>? jeśli win mi wydaje się że pamięci od karty graficznej się sypneły......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIGOLSEN Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 Po około 5 min po wlaczeniu obraz robi sie taki: 1454424[/snapback] Patrząc na twoją konfigurację , to wydaje mi się , że pobawiłeś się w przetaktowywanie i z lekka przesadziłeś w którymś momencie . Któreś z urządzeń dostaje ciepła , lub jest zbyt mocno przetaktowane i stąd te błędy . Stawiam na pamięć operacyjną lub procesor . Sporadycznie karta graficzna , ale i jej nie wykluczam . Pozdrawiam . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w0dzu Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 System nie ma znaczenia to samo dzieje sie zarowno na linuksie, windzie, dosie nawety gdy zatrzymam przy starice komputer gdy wykraywa dyski i odczekam ok 5-10 min komp zawiesi sie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konwerro Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 1.Zresetuj ustawinia biosu 2. Jeżeli podkręcałeś karte graficzną to wgraj do niej z powrotem stary bios. 3. Rozbierz kompa, sprawdz chłodzenie i poprawne podłącznie wszystkich elemtów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvt Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 (edytowane) mnie tak kiedys pewien kolega namieszal w biosie ze minute po starcie komp mi sie zawieszal :D nie restartowalem biosu, bo nie chcialo mi sie konfigurowac na nowo :lol: szybko uruchomilem i zmienilem to, co uwazalem za podejrzane i komp smiga stabilnie do teraz :) sprobuj restarta cmosu jak mowi kolega wyzej. a moze paste masz ciulowa? ta co oryginalnie jest to mozna smietnik jedynie ozdobic :) z radeona musialem ja nozem zdrapywac, a zmienilem bo sie przegrzewal i "kit" kiepsko cieplo przenosil. a od jakiego czasu Ci sie to dzieje? Edytowane 23 Maja 2005 przez jvt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...