TrueVanDal Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Jak kupujesz używaną, to przerób. Masz przynajmniej 3-6 miecha gwarancji od osoby, ktora przerabia. Przynajmniej tak robi typ, ktory naprawia konsole w BDG. 1544027[/snapback] Już i tak za dużo piraci na mnie zarobili....Zresztą na tym mogę zyskać trochę kasy na buckupach ale na co mi to? Na PS2 jest już masa mega tytułów ponizej 100 zeta a mając oryginała mam pewność że odpali mi na PS3 jak już będę miał ;) (o ile będę miał). Np. FFX i X-2 to razem cena ok 150zł nówki (a jak używki to jeszcze mniej) a grania jest co nie miara, teraz wiele osób sprzedaje swoje tytuły. A poza tym wydając kase na oryginały będę musiał pomyśleć na co wydać pieniądze a nie bezmózgowo grać we wszystko co wychodzi bo jest "tanie" (pirat). Wiem to po sobie. Jest wiele gierek które choć ciekawe jakoś nie trzymają gracza dłużej (czytaj: nie chce się ich przechodzić raz jeszcze)....kasa wydana, tytuł zaliczony ale pewnien niedosyt jest. Np. MGS to dla mnie full wypas giera. Na PSX przechdziłem ją ponad 20 razy i nawet teraz czasem chcę w nią poszpilić (a gra jakoś specjalnie długa nie jest ale ma to "coś"). Na mojej liście zakópów MGS3: Snake Eater jest na szczycie listy razem z "Fajnalami". Ale co tam będę tutaj zanudzać ludzi moimi opowiastkami....Do grania! ;). Pozdrowionka dla wszystkich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Przerabiajac nie tracisz mozliwości odpalania piratów, a zyskujesz mozliwość np uzywania dodatkowego oprogramowania, hdd aby zaoszczedzić laser, mozliwośc grania w oryginały ściagane np z japoni (jak winning eleven) do tego mozliwośc ogladania divx czy mp3. Przerobiona bedziesz miał, ale w oryginały nadal mozesz grać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Przerabiajac nie tracisz mozliwości odpalania piratów, a zyskujesz mozliwość np uzywania dodatkowego oprogramowania, hdd aby zaoszczedzić laser, mozliwośc grania w oryginały ściagane np z japoni (jak winning eleven) do tego mozliwośc ogladania divx czy mp3. Przerobiona bedziesz miał, ale w oryginały nadal mozesz grać ;) 1544365[/snapback] Niby tak. To z tym HDD to fajny pomysła jest ale ja i tak się na tym nie znam ;). Nara. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Niby tak. To z tym HDD to fajny pomysła jest ale ja i tak się na tym nie znam ;). Nara. 1544901[/snapback] Ty no, jakbyś tak miał do wszystkiego podchodzić, to byś teraz był wegetujacym wazywkiem, ktory by jadł i spał tylko, bo jak sie człowiek rodzi to też sie na niczym nie zna :) Trzeba sie poznać :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Ty no, jakbyś tak miał do wszystkiego podchodzić, to byś teraz był wegetujacym wazywkiem, ktory by jadł i spał tylko, bo jak sie człowiek rodzi to też sie na niczym nie zna :) Trzeba sie poznać :P 1544952[/snapback] :). Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras19 Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 (edytowane) Kurde jaka w końcu jest dobra! Bo mam kola który ma model 3004 albo 30004 już nie wiem i jest na nim przeróbka duo 2 czy 4 za 550! Bedzie to dobre? Edytowane 14 Lipca 2005 przez miras19 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...