macius_1989 Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 Witam!! Jak w temacie : jak wgrać biosa do ASUSa A7V600-X?? szukałem ale nic konkretnego nie znalazłem. proszę o szybką odpowiedź i z góry wielkie THXX. PoZrDo 6o0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 jakbys wpierw spojzal w tematy zamiast zakladac wlasny dla jednego pytania znalazlbys Wszystko O Asus A7v600/x/f/se :evil: jestem bardzo spokojny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hirotaro Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 Normalnie... Albo za pomocą skrótu, któr widnieje na dole pierwszego screena podczas Postowania Komputera... Albo za pomocą awdflash i odpowiedniej komendy z dyskietki systemowej, albo za pomocą ASUS Update... 3 podstawowe sposoby i wszystkie opisane w instrukcji a także na stronie... Jesteś po prostu LEŃ patentowany!!! Nie dość, że zakładasz osobny temat, to jeszcze na dodatek mówisz szukałem gdy wcale nie szukałeś... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...