deuz Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 <a, pytanko chce kupic taki zestaw chlodzenia jak w temacie ,mam Abit kt7 i procek jest na socket 462 jest to duron 800 spitfire oczywiscie i nie wiem czy pasuje ten zestaw na obudowie radiotora nic nie pisze o takim typie zlacza wi ktos cos na ten temat dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 Podpowiem ci, że socket 462 = socket A Z tego co wiem wszystkie pentagramki pasują pod to złącze! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deuz Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 Podpowiem ci, że socket 462 = socket A Z tego co wiem wszystkie pentagramki pasują pod to złącze! 1454564[/snapback] dzieki wielkie nawet nie wiesz jak mi pomogles :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiateusz Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 do tego Pentek 80 miesci sie chyba prawie na wszytskich plytach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 do tego Pentek 80 miesci sie chyba prawie na wszytskich plytach :) 1456071[/snapback] No chyba ze na NB masz Zalmanika niebieskiego - wtedy pojawiają sie schody... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...