Skocz do zawartości
Moog

Gołota Zmierzy Się Z Lamonem Brewsterem

Rekomendowane odpowiedzi

Hmmm jak zwykle te same błędy , Gołota jest świetnie przystosowany do długich walk , gdyby ta walka inaczej by się rozpoczęła to brewster by nie wytrzymał , jednak przechytrzył go ... Nie mam słów - w nocy kiedy to oglądałem szczęka mi opadła i nie mogłem słowa powiedzieć , zaskakujące ,że Michalczewski tak publicznie i krytycznie się o nim wypowiada .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i tera sie zacznie ogólnopolska jazda na gołote...  :/

wszyscy bedą sie prześcigać w wymyślaniu coraz to "śmieśniejszych" wyzwisk dla gołoty...

a wg mnie może bokserem wybitnym nie był ale i tak wdrapał sie wysoko i za to należy mu sie szacunek...

1457182[/snapback]

dokladnie teraz to kazdy stawial na brawstera ;) ;) ;) kurrrwaa a jak tak chcialem i wierzylem w golote ;[[[[[ i stalo sie to czego sie obawialem dostal na samym poczatku taka bombe ze sie nie pozbieral ;[ ;[ ;[

kurna i sprawdzilo sie po raz kolejny ze Golocie nie jest dane byc mistrzem , no ale trudno przynajmniej Adamek ma pas

update jakby ktos mial na kompie walke to plz o udostepnienie jej :-)

Edytowane przez ???????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe pewnie w wiadomościach sportowych ją obejrzysz ;) Adamka walki nie widziałem ale cieszę się że wygrał. A Andrew? Trudno... na pewno sie nie podłożył, chciał wygrać, ale dał się zaskoczyć hyh... było, mineło teraz tweak sie zapisuje na lekcje box'u i będziemy walczyć o wszystkie pasy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie śmieją sie z Gołoty ale niech sami się zmierzą z takim zwierzakiem jak Brewster :):>? Andriu był słabszy i nie ma charakteru do bicia. Ps jeśli ktoś ma tą walkę na kompie chętnie sobie bym obejrzał :).

Edytowane przez Domik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KUR***

bylem na imprezie.....skoczylem po szlugi na pietro, wrocilem, a tam sedzia konczy walke....

no normalnire jak w kabarecie danca!

ehhh

szkoda mi go.....

ale ma to jedna zalete....

w tvn24 nie musieli robic skrotu z walki.... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie spodziewał się AŻ takiego wyniku, przepuszczałem, że może przegrać ale nie w takim stylu... szkoda :(, ciekawe co z niem teraz, po przegranej miał na ryby jechać...

trochę się cieszę, bo zaspałem i nie obejrzałem, no ale nie ma co się oszukiwać, nie było co oglądać...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie śmieją sie z Gołoty ale niech sami się zmierzą z takim zwierzakiem jak Brewster :):>? Andriu był słabszy i nie ma charakteru do bicia. Ps jeśli ktoś ma tą walkę na kompie chętnie sobie bym obejrzał :).

1457286[/snapback]

moze wychodze na idiote broniac goloty ale:

kurde ja uwazam ze nie da sie stwierdzic po tym ze andriu byl slabszy jak to golota wyszedl do pierwszej rundy z kijem w [gluteus maximus] i tyle ;[ i ta jego garda w pierwszych rundach : X poprostu stanal na sordku ringu i czekal na brewstera.

i tak btw zwierzeciem to byl Tyson ja w brewsterze nie widze zadnego zwierzecia

update a ze nie ma charakteru do walki niestety prawda :-(

Edytowane przez ???????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze wychodze na idiote broniac goloty ale:

kurde ja uwazam ze nie da sie stwierdzic po tym ze andriu byl slabszy jak to golota wyszedl do pierwszej rundy z kijem w [gluteus maximus] i tyle ;[ i ta jego garda w pierwszych rundach : X poprostu stanal na sordku ringu i czekal na brewstera.

i tak btw zwierzeciem to byl Tyson ja w brewsterze nie widze zadnego zwierzecia

update a ze nie ma charakteru do walki niestety prawda :-(

1457662[/snapback]

widać było że był słabszy od czarnego bo 2 razy nogami się nakrył :| wyleciał z ringu. 1 uderzenie trzymało go cały czas był w szoku wogule jego ciosy były pacnięciami. A to że był spięty spoko ale garda leżała :| a potem on.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja pier....

ogólnopolska jazda na gołote mowisz ?

tak ! a K**** co ?! jak zwykle sie przechwalał i żałośnie skończył :evil:

po forrescie przyszykowałem popkorn oraz napoje i przygotowałem sie na cos extra po długiej walce tomka (nie podobało mi sie :/) czekałem podniecony na walke endrju i co ?!

dał D*U*P*Y :mad:

stał jak kołek rany....

''biali nie nadają sie do boksu i do koszykówki'' :lol: sprawdza sie :lol:

Edytowane przez pain.exe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja pier....

ogólnopolska jazda na gołote mowisz ?

tak ! a K**** co ?! jak zwykle sie przechwalał i żałośnie skończył :evil:

po forrescie przyszykowałem popkorn oraz napoje i przygotowałem sie na cos extra po długiej walce tomka (nie podobało mi sie :/) czekałem podniecony na walke endrju i co ?!

dał D*U*P*Y :mad:

stał jak kołek rany....

''biali nie nadają sie do boksu i do koszykówki'' :lol: sprawdza sie :lol:

1457923[/snapback]

Ciekawe co byś ty zrobił............. ; ]

Ale Anderew swoje lata swietności ma juz za sobą ( tez nie za ładne ;) ), powinien juz dawno dac sobie spokój z boksem.

Ta walka była tylko dopełnieniem jego konca kariery. Lepiej by było dla niego jak juz by na ringu nigdy nie stanął.

Może teraz K1 ?? <_< <_<

Edytowane przez Przemq

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe co byś ty zrobił............. ; ]

Ale Anderew swoje lata swietności ma juz za sobą ( tez nie za ładne ;) ), powinien juz dawno dac sobie spokój z boksem.

Ta walka była tylko dopełnieniem jego konca kariery. Lepiej by było dla niego jak juz by na ringu nigdy nie stanął.

Może teraz K1 ?? <_<  <_<

1457943[/snapback]

Ty a kto jest bokserem????????????????? Golota czy pain.exe..nie no lol.."a co ty bys zrobil???" heheheheh :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: to Goloty ZASRANY obowiazek wlaczyc jak nalezy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a mi tam żal gołoty....

tak bardzo chciał wygrać, że znowu wyszedł spięty no i dał sie zaskoczyć....

szkoda że nikt nie zauważył tego że przecież gołota "był" dobrym bokserem... przecież gdyby nie był dobry to przecież nie walczył by o mistrzostwo świata..!! przecież nie wybrali se go losowo z pośród tysięcy innych czekających na bilet do zawodowego ringu...

wdrapał sie prawie na sam szczyt ale zabrakło tego "czegoś".

żal mi ludzi którzy komentują : "och i popcorn sie zmarnował", "och i poco zarywałem noc?", "och co za frajer"... naprawde żal mi..

porostu lata świetności ma już za sobą ale niestety tak samo jak michalczewski, nie mógł pogodzić sie z tym że jest już za stary...

mam nadzieje że andrzej nie załamie sie i bedzie mu sie dobrze wiodło !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ty a kto jest bokserem????????????????? Golota czy pain.exe..nie no lol.."a co ty bys zrobil???" heheheheh :mur:  :mur:  :mur:  :mur:  :mur: to Goloty ZASRANY obowiazek wlaczyc jak nalezy

1457980[/snapback]

Nie bij tyle głową w mur, bo uszkodzisz jeszcze ściane :lol: :lol: :lol:

:plom: :ploom: :plum:

Edytowane przez Przemq

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Biali nie potrafia skakac B) ;-) ogladalem dzisiaj i musze powiedziec - podobalo mi sie ! Walka krotka ale jak to sie zwyklo mowic na oslej "sycaca"

brewsater powiedzial: "bylem jak mysliwiec F16 a goloota jak bombowiec B52, ktorego zestrzelilem"

Edytowane przez QuicksilveR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gnz, jeśli wygladasz, tak jak na zdjęciu (chodzi mi o posture), to jestem bardzo ciekaw, czy przy Gołocie sypnął byś takim dowcipem... Śmieszą mnie co niektórzy... A szczególnie, dziwna jest postawa moderatora, który powinien świecić przykładem.

Edytowane przez PiPoL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dla endriu:danonki: mnostwo pysznosci dla mocnych kosciCo powiedzał trener do Gołoty?"Nie poddawaj się! Jak go zabijesz będzie remis!""Masz modem ? Nic nie szkodzi, i Ty możesz ściągnąć walkę Gołoty!"A w TV Shopie:"Nasza maszynka robi miskę makaronu w 10 sekund. Podczas jednego meczu bokserskiego jesteście Państwo w stanie przyrządzić makaron na niedzielny obiad dla 6 osób!"Pewnie cała walka będzie dostępna jako wygaszacz na nokię Wiadomość z ostatniej chwili:"Sieć telefoni komórkowej IDEA zaproponowała Andrzejowi Gołocie po walce z Brewsterem udział w reklamie ich nowej oferty."Zdaniem ekspertów chodzi o naliczanie sekundoweTYLKO JEDNA IDEATVN zadecydowało, że jeżeli dojdzie do kolejnych walk z udziałem "Endru Gołoty", to przed rozpoczęciem każdej transmisji będzie się pojawiało krótkie ostrzeżenie:*************************************PROSIMY... NIE MRUGAJ! *************************************Dobra wiadomośc, dla tych, co nie mogli obejrzeć Gołoty w nocy. Dzisiaj będzie powtórka całej walki - w Teleexpressie!***Po ostatniej kompromiwalce Gołota zamierza odejść od boksu. Po analizie statystyk z walk, trener Andrzeja zapowiedział zmianę dyscypliny... na sprint!***Od rana niezadowoleni kibice (po wczorajszej walce) zwracają piwa do sklepów. Wiekszość z nich, nawet nie zdążyła ich otworzyć...

:-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a mnie śmieszy taka postawa użytkowników :mad:

zero poczucia humoru, tylko byście sie wymądrzali i żalowali biednego andrzeja :/ 4 raz nas ''zaskoczył'' :lol: mogł chociaz pare rund wytrzymać

nie mowiac juz o wygranej :/

teksty typu ''ciekawe czy ty byś powiedzial to przy gołocie'' są bardziej żałosne niz dzisiejsza walka

@@GuC!o^ - a ja mam nadzieje i chyba nikt nie ma watpliwości ze endrju da sobie spokój z boksem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gnz, jeśli wygladasz, tak jak na zdjęciu (chodzi mi o posture), to jestem bardzo ciekaw, czy przy Gołocie sypnął byś takim dowcipem... Śmieszą mnie co niektórzy... A szczególnie, dziwna jest postawa moderatora, który powinien świecić przykładem.

1458486[/snapback]

moge mówic co mi sie podoba - jak sie czegoś nie potrafi to sie za to nie bierze... reprezentuje PL a przegrywa w taki sposób jakby w piekarni na codzień pracował nie w ringu - kompromitacja - wszędzie sie pewnie z polaków śmieją.

co do tego że jestem modem - daruj se takie texty bo są żałosne.

wyluzyj i pośmiej sie z kawału a nie szukaj dziur by zaistnieć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi