LPC Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 byłem w pracy i naszczescie nieogladałem BTW zas daniec bedzie miał pole do popisu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Ale kase napewno z tego jakas zarobił.. to po co sie miał dać obklepac.. :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Hmmm jak zwykle te same błędy , Gołota jest świetnie przystosowany do długich walk , gdyby ta walka inaczej by się rozpoczęła to brewster by nie wytrzymał , jednak przechytrzył go ... Nie mam słów - w nocy kiedy to oglądałem szczęka mi opadła i nie mogłem słowa powiedzieć , zaskakujące ,że Michalczewski tak publicznie i krytycznie się o nim wypowiada . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 (edytowane) i tera sie zacznie ogólnopolska jazda na gołote... :/ wszyscy bedą sie prześcigać w wymyślaniu coraz to "śmieśniejszych" wyzwisk dla gołoty... a wg mnie może bokserem wybitnym nie był ale i tak wdrapał sie wysoko i za to należy mu sie szacunek... 1457182[/snapback] dokladnie teraz to kazdy stawial na brawstera ;) ;) ;) kurrrwaa a jak tak chcialem i wierzylem w golote ;[[[[[ i stalo sie to czego sie obawialem dostal na samym poczatku taka bombe ze sie nie pozbieral ;[ ;[ ;[ kurna i sprawdzilo sie po raz kolejny ze Golocie nie jest dane byc mistrzem , no ale trudno przynajmniej Adamek ma pas update jakby ktos mial na kompie walke to plz o udostepnienie jej :-) Edytowane 22 Maja 2005 przez ??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 hehe pewnie w wiadomościach sportowych ją obejrzysz ;) Adamka walki nie widziałem ale cieszę się że wygrał. A Andrew? Trudno... na pewno sie nie podłożył, chciał wygrać, ale dał się zaskoczyć hyh... było, mineło teraz tweak sie zapisuje na lekcje box'u i będziemy walczyć o wszystkie pasy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 cale szczescie, ze tym razem zamiast czkeac na walke do 3 lub nawet pozniej jak to zawsze robilem ;] tym razem po obejrzeniu forresta gumpa poszedlem spac, co za kompromitacja ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 (edytowane) Ludzie śmieją sie z Gołoty ale niech sami się zmierzą z takim zwierzakiem jak Brewster :):>? Andriu był słabszy i nie ma charakteru do bicia. Ps jeśli ktoś ma tą walkę na kompie chętnie sobie bym obejrzał :). Edytowane 22 Maja 2005 przez Domik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 w teleexpresie pewnie bedzie powtorka :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Skróty :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 No i dostał po pysku tam jak mówiłem :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 KUR*** bylem na imprezie.....skoczylem po szlugi na pietro, wrocilem, a tam sedzia konczy walke.... no normalnire jak w kabarecie danca! ehhh szkoda mi go..... ale ma to jedna zalete.... w tvn24 nie musieli robic skrotu z walki.... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 a w teleexpresie zmieszcza cała walke :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Daniec bedzie mial sie teraz z czego nabiajac w nastepnym kabarecie :D "Polak w ciagu 53 sekund od rozpoczecia walki trzykrotnie wyladowal na deskach i sedzia ringowy zostalzmuszony do zakonczenia pojedynku." NO ROTFL !!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Jak ten murzyn poleciał na Gołote :|. Jak Andrzej wyleciał z ringu to chyba wtedy się załamał :|. Michalczewski :D ledwo co zdania poskładał :D w wywiadzie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 nie spodziewał się AŻ takiego wyniku, przepuszczałem, że może przegrać ale nie w takim stylu... szkoda :(, ciekawe co z niem teraz, po przegranej miał na ryby jechać... trochę się cieszę, bo zaspałem i nie obejrzałem, no ale nie ma co się oszukiwać, nie było co oglądać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 (edytowane) Ludzie śmieją sie z Gołoty ale niech sami się zmierzą z takim zwierzakiem jak Brewster :):>? Andriu był słabszy i nie ma charakteru do bicia. Ps jeśli ktoś ma tą walkę na kompie chętnie sobie bym obejrzał :). 1457286[/snapback] moze wychodze na idiote broniac goloty ale: kurde ja uwazam ze nie da sie stwierdzic po tym ze andriu byl slabszy jak to golota wyszedl do pierwszej rundy z kijem w [gluteus maximus] i tyle ;[ i ta jego garda w pierwszych rundach : X poprostu stanal na sordku ringu i czekal na brewstera. i tak btw zwierzeciem to byl Tyson ja w brewsterze nie widze zadnego zwierzecia update a ze nie ma charakteru do walki niestety prawda :-( Edytowane 22 Maja 2005 przez ??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 1h=60min 1min=60sek 1gołota=53sek szkoda :( ale adamek syci ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 moze wychodze na idiote broniac goloty ale: kurde ja uwazam ze nie da sie stwierdzic po tym ze andriu byl slabszy jak to golota wyszedl do pierwszej rundy z kijem w [gluteus maximus] i tyle ;[ i ta jego garda w pierwszych rundach : X poprostu stanal na sordku ringu i czekal na brewstera. i tak btw zwierzeciem to byl Tyson ja w brewsterze nie widze zadnego zwierzecia update a ze nie ma charakteru do walki niestety prawda :-( 1457662[/snapback] widać było że był słabszy od czarnego bo 2 razy nogami się nakrył :| wyleciał z ringu. 1 uderzenie trzymało go cały czas był w szoku wogule jego ciosy były pacnięciami. A to że był spięty spoko ale garda leżała :| a potem on. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 (edytowane) ja pier.... ogólnopolska jazda na gołote mowisz ? tak ! a K**** co ?! jak zwykle sie przechwalał i żałośnie skończył :evil: po forrescie przyszykowałem popkorn oraz napoje i przygotowałem sie na cos extra po długiej walce tomka (nie podobało mi sie :/) czekałem podniecony na walke endrju i co ?! dał D*U*P*Y :mad: stał jak kołek rany.... ''biali nie nadają sie do boksu i do koszykówki'' :lol: sprawdza sie :lol: Edytowane 22 Maja 2005 przez pain.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 (edytowane) ja pier.... ogólnopolska jazda na gołote mowisz ? tak ! a K**** co ?! jak zwykle sie przechwalał i żałośnie skończył :evil: po forrescie przyszykowałem popkorn oraz napoje i przygotowałem sie na cos extra po długiej walce tomka (nie podobało mi sie :/) czekałem podniecony na walke endrju i co ?! dał D*U*P*Y :mad: stał jak kołek rany.... ''biali nie nadają sie do boksu i do koszykówki'' :lol: sprawdza sie :lol: 1457923[/snapback] Ciekawe co byś ty zrobił............. ; ] Ale Anderew swoje lata swietności ma juz za sobą ( tez nie za ładne ;) ), powinien juz dawno dac sobie spokój z boksem. Ta walka była tylko dopełnieniem jego konca kariery. Lepiej by było dla niego jak juz by na ringu nigdy nie stanął. Może teraz K1 ?? <_< <_< Edytowane 22 Maja 2005 przez Przemq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Ciekawe co byś ty zrobił............. ; ] Ale Anderew swoje lata swietności ma juz za sobą ( tez nie za ładne ;) ), powinien juz dawno dac sobie spokój z boksem. Ta walka była tylko dopełnieniem jego konca kariery. Lepiej by było dla niego jak juz by na ringu nigdy nie stanął. Może teraz K1 ?? <_< <_< 1457943[/snapback] Ty a kto jest bokserem????????????????? Golota czy pain.exe..nie no lol.."a co ty bys zrobil???" heheheheh :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: to Goloty ZASRANY obowiazek wlaczyc jak nalezy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Nie dał [gluteus maximus] tylko spalił się psychicznie. No mówi się trudno, jego czas juz nadszedł, jedni odchodzą, przychodzą nowi. Cieszą sukcesy Adamczyka i `Diablo` Włodarczyka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 a mi tam żal gołoty.... tak bardzo chciał wygrać, że znowu wyszedł spięty no i dał sie zaskoczyć.... szkoda że nikt nie zauważył tego że przecież gołota "był" dobrym bokserem... przecież gdyby nie był dobry to przecież nie walczył by o mistrzostwo świata..!! przecież nie wybrali se go losowo z pośród tysięcy innych czekających na bilet do zawodowego ringu... wdrapał sie prawie na sam szczyt ale zabrakło tego "czegoś". żal mi ludzi którzy komentują : "och i popcorn sie zmarnował", "och i poco zarywałem noc?", "och co za frajer"... naprawde żal mi.. porostu lata świetności ma już za sobą ale niestety tak samo jak michalczewski, nie mógł pogodzić sie z tym że jest już za stary... mam nadzieje że andrzej nie załamie sie i bedzie mu sie dobrze wiodło ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 (edytowane) Ty a kto jest bokserem????????????????? Golota czy pain.exe..nie no lol.."a co ty bys zrobil???" heheheheh :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: to Goloty ZASRANY obowiazek wlaczyc jak nalezy 1457980[/snapback] Nie bij tyle głową w mur, bo uszkodzisz jeszcze ściane :lol: :lol: :lol: :plom: :ploom: :plum: Edytowane 22 Maja 2005 przez Przemq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 (edytowane) Biali nie potrafia skakac B) ;-) ogladalem dzisiaj i musze powiedziec - podobalo mi sie ! Walka krotka ale jak to sie zwyklo mowic na oslej "sycaca" brewsater powiedzial: "bylem jak mysliwiec F16 a goloota jak bombowiec B52, ktorego zestrzelilem" Edytowane 22 Maja 2005 przez QuicksilveR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 przychodzi Brewster do stolarza a tam Gołota na deskach ;]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoL Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 (edytowane) gnz, jeśli wygladasz, tak jak na zdjęciu (chodzi mi o posture), to jestem bardzo ciekaw, czy przy Gołocie sypnął byś takim dowcipem... Śmieszą mnie co niektórzy... A szczególnie, dziwna jest postawa moderatora, który powinien świecić przykładem. Edytowane 22 Maja 2005 przez PiPoL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 dla endriu:danonki: mnostwo pysznosci dla mocnych kosciCo powiedzał trener do Gołoty?"Nie poddawaj się! Jak go zabijesz będzie remis!""Masz modem ? Nic nie szkodzi, i Ty możesz ściągnąć walkę Gołoty!"A w TV Shopie:"Nasza maszynka robi miskę makaronu w 10 sekund. Podczas jednego meczu bokserskiego jesteście Państwo w stanie przyrządzić makaron na niedzielny obiad dla 6 osób!"Pewnie cała walka będzie dostępna jako wygaszacz na nokię Wiadomość z ostatniej chwili:"Sieć telefoni komórkowej IDEA zaproponowała Andrzejowi Gołocie po walce z Brewsterem udział w reklamie ich nowej oferty."Zdaniem ekspertów chodzi o naliczanie sekundoweTYLKO JEDNA IDEATVN zadecydowało, że jeżeli dojdzie do kolejnych walk z udziałem "Endru Gołoty", to przed rozpoczęciem każdej transmisji będzie się pojawiało krótkie ostrzeżenie:*************************************PROSIMY... NIE MRUGAJ! *************************************Dobra wiadomośc, dla tych, co nie mogli obejrzeć Gołoty w nocy. Dzisiaj będzie powtórka całej walki - w Teleexpressie!***Po ostatniej kompromiwalce Gołota zamierza odejść od boksu. Po analizie statystyk z walk, trener Andrzeja zapowiedział zmianę dyscypliny... na sprint!***Od rana niezadowoleni kibice (po wczorajszej walce) zwracają piwa do sklepów. Wiekszość z nich, nawet nie zdążyła ich otworzyć... :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 a mnie śmieszy taka postawa użytkowników :mad: zero poczucia humoru, tylko byście sie wymądrzali i żalowali biednego andrzeja :/ 4 raz nas ''zaskoczył'' :lol: mogł chociaz pare rund wytrzymać nie mowiac juz o wygranej :/ teksty typu ''ciekawe czy ty byś powiedzial to przy gołocie'' są bardziej żałosne niz dzisiejsza walka @@GuC!o^ - a ja mam nadzieje i chyba nikt nie ma watpliwości ze endrju da sobie spokój z boksem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 gnz, jeśli wygladasz, tak jak na zdjęciu (chodzi mi o posture), to jestem bardzo ciekaw, czy przy Gołocie sypnął byś takim dowcipem... Śmieszą mnie co niektórzy... A szczególnie, dziwna jest postawa moderatora, który powinien świecić przykładem. 1458486[/snapback] moge mówic co mi sie podoba - jak sie czegoś nie potrafi to sie za to nie bierze... reprezentuje PL a przegrywa w taki sposób jakby w piekarni na codzień pracował nie w ringu - kompromitacja - wszędzie sie pewnie z polaków śmieją. co do tego że jestem modem - daruj se takie texty bo są żałosne. wyluzyj i pośmiej sie z kawału a nie szukaj dziur by zaistnieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...