Gość Przemq Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 (edytowane) Witam!!! Właśnie skończył mi się czas wykupionych aktualizacji w Pandzie Antywirus Platinium. Teraz poszukuje darmowego, bardzo dobrego antywirusa, który jak najmniej obciąża komputer ( mam złoma strasznego :/// ). Myslałem nad NOD32 i Kaspersky Antywirus?? Który polecacie?? może jakis inny, ale dobry?? Pozdrawiam Przemek Edytowane 20 Maja 2005 przez Przemq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 Szukasz darmowego, a ani NOD32, ani Kaspersky nie są darmowe. NOD32 nie zamula komputera, bierze mało pamięci, a Kaspersky jest najskuteczniejszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x3n Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 do starszego kompa idealny bedzie NOD32. kaspersky na slabszych kofiguracjach raczej nie ma racji bytu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 No to jakie są darmowe ??? NOD32 w wersji jakiejs tam jest darmowy, tak mi sie wydaje ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 (edytowane) Owszem w wersji testowej na ileś tam dni, pewnie miesiąc. Po tym czasie musisz znależć inny program trial albo przerzucić się na darmowy. Darmowe: Avast, AVG, Antivir Personal Edytowane 20 Maja 2005 przez WDK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 Pozatym darmowe oprogramowanie i opcja szukaj ....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianadik Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 http://www.free-av.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 ja polecam avasta. odkąd zaczełem go używac niemiałem zadnego problemu z jakimkolwiek virusem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 Nie lepiej na skaner internetowy na MKS?? jest najnowsza baza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarovnik Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 NOD 32 super i darmowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 Avast jest bardzo ok. Nie mialem wira odkad go uzywam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrShy Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Ja najdłużej chyba używałem avasta, bardzo dobry antyvir i darmowy. Potem przerzuciłem się na NOD32, też jest dobry ale trzeba płacić. Więc zainstaluj sobie avasta ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Avast i tylko on, działa na słabszych kompach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jet4 Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 a nie lepiej mieć Mozille FireFox, Ad-aware, Spybot search & destroy i spywareblaster, a kompa od-wirusowywać on-lineowym? http://www.pandasoftware.com/products/acti...n_principal.htm Ja mam te programy i nie mam z niczym kłopotu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 (edytowane) Jet4 ma racje... ale dodam jeszcze 1 rzecz: nie dopuszczac innych userow do kompa - wtedy wieksze bezpieczenstwo :) A tu ciekawy topic o antywirach: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=133222 Bylo ich wiecej na forum, ostatnio chyba gdzies w lutym.. szukaj... Najwieksze zamulacze to: Norton, Panda i Kasper. W FreeAV Personal 6.30 mialem jakis krzaczek, ktory powodowal opoznienia w Menu Start przy wlaczonej ochronie... ale pewnie to juz poprawili. Z Online przypadl mi do gustu nasz rodzimy MKS.. Pande i inne musze kiedys wyprobowac... Edytowane 22 Maja 2005 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Ja mogę polecić PCCilin'a. Używam wersji 2002 od bardzo dawna i wszystko jest OK - skanowanie MKS'em Online nic nie wykrywa. Nowsze wersje tego programu jakoś mi nie podchodzą wolę 2002. Dodatkowy plus to możliwość całkowicie legalnej aktualizacji po upływie 3 miesięcznego okresu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreggo Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Ja używam AntiVir'a personal Edition i spisuje się świetnie. Nie wcina dużo zasobów. Nie miałem z nim najmniejszych problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Jeśli ktoś mówi, że Panda to zamulacz, to musiał to od kogoś slyszeć, kto też gdzieś to usłyszał, a pamiętacie grę w głuchy telefon... :) Długi czas miałem Pandę Platinum, było ok! Teraz Panda Internet Security 2005 i w wykrywaniu spyware jest bardziej skuteczna od Spybot i Adaware, a wiem, bo przed zainstalowaniem nowej Pandy sprawdzałem kompa jednym i drugim i... Po instalacji Panda wykryła 21 szpiegów! Jedyne... I wiem, że mając zainstalowaną Pandę czy nie mój komp chodzi bez większych zauważalnych różnic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...