_HuBi_ Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 Witam. wlasnie jestem u kuzyna i mysle ze mnie *** strzeli. komp zamulony w Complete. System za tydzien bede robic mu ale na dzien dzisiejszy: - Brak zakladek we wlasciwosciach pulpitu - sa tylko: Wygaszacz pulpitu i ustawienia od grafy. Co zrobidc zeby reszta byla? Z ustawieniami admina nie ma to CHYBA nic zwiazanego bo jest tylko jeden uzytkownik-administrator. - Zamulanie stron - czy moze byc spowodowane eMulem idzie tak ze 6KB/s w neo 640. - Zrabane wyswietlanie stron tj. wszystko chyba czcianka "Tames New Roman" ??? Wiam ze jedyna rada jest postawienie nowego systemu ale to za tydzien prosze o pomoc....bo mnie..... ;] dzieki.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 Ten programik pomoze wylaczyc ograniczenia.. http://sgj.home.pl/PR/index.php?PR=001 Jesli to XP, to wylacz style, przestaw na "Standardowy Windows", potem wywal wiekszosc rzeczy z autostartu, przejedz po systemie programami: - RegCleaner (wersja 4.3 - taka szara; czyszczenie rejestru) - AdAware (wywala robaki i reklamy) - jakims antywirem - moze byc nawet MKS Online (www.mks.com.pl) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...