def3 Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 czesc - jakim programem moge podkrecic Intel82810 - jest to karta na AGP zintegrowana na płycie?? Próbowałem nastepujacych prg: powerstrip, riva tuner, radlinker, radclocker,unituner. Albo nie wykrywa karty alo wogóle nie działa ????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość frosti Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 zintegrowanej sie nie podkreca bo nie ma sensu? wszadz jakas w to agp i dopiero krec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
def3 Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 a to dlaczego - nie rozumiem dlaczego zintegrowanej sie nie podkręca??? to przecież tez grafa??? - może się mylę??? a nie wsadze innej bo nie mam slotu AGP - :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brutuseq Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 Miałem ten sam problem, bo tez korzystam z zintegrowanej karty graficznej, a jak na razie nie mam jeszcze na 6600GT. Tej karty nie da sie podkrecic. Jedyny sposob na to, zeby lepiej dzialala to dac jej lepsze chlodzenie. Roznica w 3d marku 2k3 wynosi wtedy paredziesiac punktow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 Miałem ten sam problem, bo tez korzystam z zintegrowanej karty graficznej, a jak na razie nie mam jeszcze na 6600GT. Tej karty nie da sie podkrecic. Jedyny sposob na to, zeby lepiej dzialala to dac jej lepsze chlodzenie. Roznica w 3d marku 2k3 wynosi wtedy paredziesiac punktow. 1455689[/snapback] nie wiem co ma piernik do wiatraka? że niby chłodzenie zwiększa wydajność? dla mnie to coś nowego ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brutuseq Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 dla mnie tez sie to zdawalo dziwne, ale kiedy karta miala duza temperature to mocno zwalniala. Teraz kiedy przez caly czas ma ok 35*-40* to ladnie dziala i nic nie zwalnia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość =H2o=Destroyer[PL] Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 a to dlaczego - nie rozumiem dlaczego zintegrowanej sie nie podkręca??? to przecież tez grafa??? - może się mylę??? a nie wsadze innej bo nie mam slotu AGP - :) 1455640[/snapback] Nie podkreca sie bo to nie ma sensu.Zintegrowane grafy sa tak wolne ze nawet ostre podkrecenie nic by nie dalo.Trzeba zawsze pamietac ze nie tylko zegary daja wydajnosc a takze architektura ukladu a ta w zintegrowanych grafach za "wyszukana" nie jest :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 Żeby nie wiem jak ją podkręcić, to dzisiaj raczej się już na niej nie pogra! Więc chyba nie ma po co sie męczyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brutuseq Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 czemu? ja na swojej gram np. w swata4 na medium details 1024x768 i mam 25-40 fpsow. Moze nie jest to bardzo duzo, ale da sie grac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...