Skocz do zawartości
def3

Jakim Programem?

Rekomendowane odpowiedzi

czesc - jakim programem moge podkrecic Intel82810 - jest to karta na AGP zintegrowana na płycie?? Próbowałem nastepujacych prg: powerstrip, riva tuner, radlinker, radclocker,unituner. Albo nie wykrywa karty alo wogóle nie działa ?????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem ten sam problem, bo tez korzystam z zintegrowanej karty graficznej, a jak na razie nie mam jeszcze na 6600GT. Tej karty nie da sie podkrecic. Jedyny sposob na to, zeby lepiej dzialala to dac jej lepsze chlodzenie. Roznica w 3d marku 2k3 wynosi wtedy paredziesiac punktow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem ten sam problem, bo tez korzystam z zintegrowanej karty graficznej, a jak na razie nie mam jeszcze na 6600GT. Tej karty nie da sie podkrecic. Jedyny sposob na to, zeby lepiej dzialala to dac jej lepsze chlodzenie. Roznica w 3d marku 2k3 wynosi wtedy paredziesiac punktow.

1455689[/snapback]

nie wiem co ma piernik do wiatraka? że niby chłodzenie zwiększa wydajność? dla mnie to coś nowego ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość =H2o=Destroyer[PL]

a to dlaczego - nie rozumiem dlaczego zintegrowanej sie nie podkręca??? to przecież tez grafa??? - może się mylę??? a nie wsadze innej bo nie mam slotu AGP -  :)

1455640[/snapback]

Nie podkreca sie bo to nie ma sensu.Zintegrowane grafy sa tak wolne ze nawet ostre podkrecenie nic by nie dalo.Trzeba zawsze pamietac ze nie tylko zegary daja wydajnosc a takze architektura ukladu a ta w zintegrowanych grafach za "wyszukana" nie jest :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...