dagber Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 Natknołem się dzisiaj na tą karte http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=18306 Jest to niezła propozycja zważywszy na taktowanie pamięci 1000MHZ , karta ta niewiele odbiega parametrami od 6600GT , a kosztuje 589 w komputroniku a ten sklep niejest zbyt dani więc jak by gdzieś była za około 530zł to by była rewelacyjna karta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 Gigabyte TurboForce są ogolnie fajne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<Jankes> Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 wg mnie sie oplaca ta karta kupic, za taka kase to spox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość frosti Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 ja bym sie nie pakowal w to... to są ddr-y? bo na pewno nie gddr3 a rdzen z 6600 nie ktoś się wypowie kto ma tą kartę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 Napewno mało jeszcze posiadaczy, jak dla mnie nawet sexi ;]] Co prawda ddr, ale jezeli one są w stanie uciągnąć te 1000mhz na pamięciach, a muszą uciągnąć (inaczej by karty nie sprzedawali...)to można przeboleć, tymbardziej, że roznica wydajnosciowa miedzy ddr3 a ddr jest znikoma, do wiekszych @ mozna dojsc przy ddr3 ofkors. I ta cena 8O, jakby ja dorwać ~550zł to nie ma bata... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość frosti Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 słyszałem ,że ją robią z odpadów ze rdzeni które nie spełniają specyfikacji 500mhz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menelaos Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 szkoda ze to na PCI-E jakby AGP to biore odrazu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...