w1wlodek Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 (edytowane) kilka dni tenu napisalem tego posta co nizej w temacie :!: Hall Of Fame :!:......aquamark3, 3dmark 2001, z powodu braku odzewu zamieszczam go tu : nie wiem czy juz gdzieś to było na forum tweaka ale ja nie mogłem znałeść :? a wiec mam problem z publikacją wyniku na ORB'bie tzn. wynik przyjety został OK ale publikować go nie moge na liście wyników mam status zwykłego usera zaden PRO czy coś moj 3D mark 2003 v360 jest zarejestrowany :wink: :lol: po kliknieciu na "More informaion..." wyskakuje FAQ dotyczące publikacji link ;) moje ustawienia profilu <_< : <_< mógłby to ktoś oblukać bo ja w tych angielskich tekstach sie do konca nie łapie :oops: :rolleyes: :wink: ktoś sie za pyta co mi to przeskadza ??? przez to nie moge miec linka do campare a to jest jednoznaczne z tym ze nie moge nikomu przestawic linka z winikiem :unsure: :unsure: :mellow: :-| jest troche chaotycznie napisany, jak trzeba to dopisze jakies szczegóły :rolleyes: :wink: Edytowane 20 Maja 2005 przez w1wlodek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawacz Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 Ja tak miałem jak chciałem opublikować bynik zdobyty za pomocą programy 3danalyaser :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w1wlodek Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 Ja tak miałem jak chciałem opublikować bynik zdobyty za pomocą programy 3danalyaser :) 1455717[/snapback] jak sam oszukujesz :mur: to niemysł ze inni tak samo robią <_< :angry: swoją głupią i nic nie wnoszącą do tematu odpowiedzią obraziłeś mnie sugerujać ze ja jestem jakimś oszustem :mur: :angry: :angry: :angry: :evil: :evil: :evil: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...