Huball Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Wiem że ten temat był już poruszany tryliardy razy ale mam pytanko czy do owej operacji nadaje pasta termoprzewodząca ze srebrem (Titan), czy one w ogóle przewodzą prąd? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Wiem że ten temat był już poruszany tryliardy razy ale mam pytanko czy do owej operacji nadaje pasta termoprzewodząca ze srebrem (Titan), czy one w ogóle przewodzą prąd?IMHO nie nadaje się! Nie nałożysz jej w tak cienkich liniach i podejrzewam, że ma za małą (jeśli ma) elektroprzewodność. Pozdrawiam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Czlowieku strzel sie w leb. Co ty chcesz robic? Kup klej electon40 i dawaj!!! Wtedy sie na pewno uda. :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huball Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Nie chce tego robić klejem bo w razie czego :P chce to zmyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 A mnie sie znowu zablokowaly mnozniki powyzej 10,5 :( GLUKON cos pod wplywem tmperatury puszcza pozostale mnozniki hulaja bez zarzutu. Gdzie w Kraku mozna kupic Elekton 40? Juz sie zdenerwowalem i chyba zapodam porzadny lakier. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Ona nie przewodzi pradu. Mam nia uwalona plyte gl. i dalej dziala :) ROTFL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 IMHO To jest klej, ktory mozna zmyc. Tylko nie wiem czym, moze ktos wie? LOL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huball Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Ja zmywam wszystko benzynką do ZIPPO :) A gdzie ten ZMYWALNY klej można w wawie dostać i za ile? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 IMHO To jest klej, ktory mozna zmyc. Tylko nie wiem czym, moze ktos wie? LOLLakier do paznokciow i jeszcze moze byc rozpuszczalnik do farbow :lol: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...