Lzep Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 (edytowane) Mam zamiar kupić taką drukarkę do obsługi 15-osobowego działu w firmie - obciążenie dzienne ok. 500 kartek . Może ktoś ma doświadczenia z jej eksploatacji ??? Niby HP to HP i wydajność ma ze sporym zapasem ( 75 tys. /mies. ! ) ale jakby ktoś miał jakieś uwagi na "+" i na "-", co do tej drukarki to będę wdzięczny. Naprawdę mam już dość prawie codziennych awarii drukarki która tam jest - Kyocera FS-1800+ , to jest taki szajs, że nikomu nie polecam ! Pozdr. :D Edytowane 20 Maja 2005 przez Lzep Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Streetracer Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Co do tej drukarki to się nią nie bawiłem, ale posiadam HP LaserJet 4250n i jestem z niej szalenie zadowolony. Żadnych problemów (używam jej już 6 miesięcy), bardzo ładnie drukuje i szybko. Z HP jestem od ponad 10 lat (zaczynałem od Deskjeta 600), miałem 7 drukarek tej firmy i nigdy z ŻADNĄ nie miałem problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...