Undofen Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 No wiec kupilem se 20m kabel svideo-svideo ale nie dziala. I teraz tak, z grafa dostalem taki sam tyle ze 1m - a ten dziala. Pytanie - czemu nie dziala ? Jak wiadomo zeby karta dala sygnal musi widziec tv, wiec nie mam porblemow z jakoscia tylko nic nie widac nie daje oznak zycia, jak odpale z monitorem to nie widzi ze jest tv. 4 piny svideo sa sprawne czyli polaczone z drugimi czterema :), jedyna roznice jaka znalazlem miedzy tymi kablami jest to ze obudowy tych koncowek w tym nowym nie sa ze soba polaczone. Moja grafa to G4 mx 440 Leadtek Czemu nie dziala ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 prawdopodobnie to wina karty za slaby tvout :( ja mialem to samo z clapem na kablu 5m tvout dzialal a na 25m nie to samo na 30m!. Mysle ze karta ati by tu rozwiazala sprawe :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novy Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 Hehe, wszyscy placza na Prolinka a gdy mialem Gf2 MX Prolink to bujalo mi na 20-25 m kabla spokojnie 8), na tym co mam teraz nieprobowalem jeszcze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 Chyba nie pozostanie ci nic innego jak skrócić kabel. Może przewody mają za mały przekrój ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 mam ten sam problem :( ale na kabelq 5m dzila lux Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 moj GF lata na 15m kabelku SVHS (bez chinchow !) suuuper zadnych zaklocen, np ogolnie jade na TV Tool 5 cos tam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 ja najdluzszy kabel SVHS co mam to 15m i na moim Pine Excalibur GF2MX idzie super!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...