MeHow Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Mowcie, kto ma najgłupsze logo na forum, konkurs obejmuje adminów, modków, userów, zaawansowanych, początkujących, uzależnionych itd. itp :) i mnie nawet... więc głosujcie :) pozdr MeHow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 ten no jak mu tam...o juz wiem!!! MeHow.... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Mój jest najgłupszy (a co jest do wygrania????) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłaszam wlasną kandydature :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Hehe... :) moj jest smieszny, Pinkas twoj tez cool, Saddam rules, ja mowie naprawde o jakis kichowatych :) :) :) znacie moze takie? Ja bym powiedzial, ale czuje, ze dostalbym bana od jednego pana :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 hyh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 elh... ja stawiam na ciebie rotfl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 elh zdjecia wlasne sie nie licza :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Tylko mnie nie zabijcie :). Głupie loga: MicJes :) elh :) Mateoosh :) I na razie tyle wpada mi do głowy :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 łooooooooo Jezu.... ten temacik wyl walkowany setki razy.... poszukajcie a zobaczycie kto wygral....... ale moje jest THE BEST :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 TrasH czy jak mu tam kretyn z z niego i łajza(gorszej nie znajdziecie) na maxa. To jego logo nawet nie będe się wypowiadał... :mrgreen: (a jego klata [link pod logiem] pomine to bez komentarza) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Łeheheheh.....sorki TrasH- nic do ciebie nie mam :lol: :lol: :lol: Te zdjęcie w podpisie rozp..na atomy :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Zglaszam wlasna kandydature :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 tylko: elh :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 ja mam tak-sobie mądre :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Ja chciałbym zgłosić logo paszcza - zaraz sie wyowie to ocenicie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 i nie ma mocnych ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 i znopwu ja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Ktoś tu chyba mnie zgłosił :?: :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Ale temu Bruce'owi się nudzi ostatnio :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Ale temu Bruce'owi się nudzi ostatnio :DDokładnie. A co do kandydatów na najgłupszy Avatar na forum zgłaszam deeejot-a z kotem paskowym, bez kitu to mnie poraża 8O . Aha i uprzedzając fakty, osobiście nic nie mam do gościa, ale jego avatar to porażka na całej długości...Nie mam zamiaru tu wywoływac wojny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 i nie ma mocnych ;) Hmm wiesz powinna być w Polsce ustawa zabraniająca Ci bawić się aparatem i publikacji twoich zdjęć w mediach publicznych. Bez kitu, ja tak bardzo Coi się nudzi to posłuchaj sobie muzyki, idź na piwo, nie wiem posprzątaj swój komputer... jednym słowem - ogarnij się trochę PS. Licze ze masz poczucie humoru, nie traktuj tego dośc osobiście... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 i nie ma mocnych ;) Hmm wiesz powinna być w Polsce ustawa zabraniająca Ci bawić się aparatem i publikacji twoich zdjęć w mediach publicznych. Bez kitu, ja tak bardzo Coi się nudzi to posłuchaj sobie muzyki, idź na piwo, nie wiem posprzątaj swój komputer... jednym słowem - ogarnij się trochę PS. Licze ze masz poczucie humoru, nie traktuj tego dośc osobiście... spox ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Bruce cyfrka kupiłeś???? testujesz go, co to za aparacik, bo kiepskie fotki cos.. Nie masz lepszych?? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Pewnie webcamem robi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 to jest webcam, ktoorego z szafy wyjalem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steeler Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Ja blosuje na bruce'a!!! :lol: LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Ja blosuje na bruce'a!!! :lol: LOL dzieki, nareshcie ktos sie na mnie poznal :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Tylko mnie nie zabijcie :). Głupie loga: MicJes :) elh :) Mateoosh :) I na razie tyle wpada mi do głowy :P. Tez cie nie lubie :P (jakby co to zartowalem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Tylko mnie nie zabijcie :). Głupie loga: MicJes :) elh :) Mateoosh :) I na razie tyle wpada mi do głowy :P. Ja tez cie nie lubie :P (jakby co zartowalem) A ze mam durny avatar to wiem, w koncu od czego sa glupi ludzie :P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...