mlodyno Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 Witam Mam starszego laptopa Siemens Scenic Mobile 510 i klopot z Irda pod systemem windows 2000 + SP4. Probuje sciagnac nowe sterowniki ze strony producenta: http://www.fujitsu-siemens.com.pl Mam problem z wyborem mojego modelu. Otoz po wprowadzeniu numeru seryjnego komputera ktory umieszczony jest na obudowie serwis prowadzi mnie do grupy laptopow z serii Scenic... ja miedzy nimi musze wybrac model 1. Scenic 4N a drugi Scenic 4NC ... jesli chcialbym zaktualizowac BIOS to ta mala literka "c" moze niestety robic roznice. Tak wiec jaki wybrac ? Jednakze z listy notebokow moge wybrac takze serie MOBILE... i tam zostane przeprowadzony przez kategorie MOBILE > 5xx > 510 I teraz pytanie za 100 pkt... ktora kategoria odpowiada laptopowi mojemu: wybierana automatycznie po wpisaniu numeru Scenic czy Mobile?? Problem bierze sie stad ze na obudowie mam swoj model oznaczony jako "Scenic Mobile 510" :( Pytanie przy okazji: Windows 2000 = Windows NT 4.0 ? Dziekuje z gory za pomoc ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakath Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 Pytanie przy okazji: Windows 2000 = Windows NT 4.0 ? 1455271[/snapback] Windows 2000 = Windows NT 5.0, Windows XP = Windows NT 5.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...