Skocz do zawartości
ath

Dungeon Siege 2

Rekomendowane odpowiedzi

dochodzisz chyba do konca krainy w ktorej jestes( ale nie jestem pewien bo nie pamietam dokladnie ale masz znalezc podziemia)  gdzie masz podziemia na ktorych koncu masz fontanne :)

1608832[/snapback]

no kurcze własnie że o fontanne- to wiem ;]

ale za Chiny nie moge znaleźć tego podziemia... w jedno weszłem- ale dosć małe i na końcu były tylko drzwi, które z odpowienim poziomem łucznika rozwaliłem.. i tyle ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mysle ze to tamte podziemie (jestem wrecz pewien) tylko musisz poszukac jakis innych drzwi , moga byc ukryte zobacz na mapce bo sa na niej zaznaczone drzwi i wiekszosc dzwigni takimi niebieskimi kwadracikami - ja tak szukam sekretnych pomieszczen dokladnie przegladajac ta minimapke szukajac niebieskich pkt :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no kurcze własnie że o fontanne- to wiem ;]

ale za Chiny nie moge znaleźć tego podziemia... w jedno weszłem- ale dosć małe i na końcu były tylko drzwi, które z odpowienim poziomem łucznika rozwaliłem.. i tyle ;/

1609016[/snapback]

Te drzwi do fontanny ktorych szukasz sa wlasnie w tym podziemiu zaraz po prawej stronie przed tymi co rozwalales majac odpowiedni poziom lucznika. Szukalem ich przez 2 h :/ , znalazlem przez przypadek :lol: Prawie ich nie widac Edytowane przez Errorx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich, mam pytanko, zaraz po teleporcie z plazy na pustynie, niedaleko obozu jest mala kaplica, w srodku jest posag i cos tam pitoli ze go ktos uwolnil, chodzi o to by podac 4 poprawne odpowiedzi w poprawnej kolejnosci, czy ktos do teog doszedl?? bo ja jakos nie moge tego zlamac tym bardziej ze slaby a zangola jestem:P. Jak ktos to zlam niech podzieli sie informacjami.

BTW gram na sprzecie z podpisu, karta z takatami 9800 PRO, aa4 af 8 i mam srednio okolo 20-60 fps, srednio to okolo 40-50

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zaczne od tego ze za tymi drzwiami sa szkielety chyba na 24-28 lvl ...pewnie masz teraz cos ponizej 20tego tak jak ja jak tam doszedlem wiec bedzie troche bolec :P

nie ma tam az tak duzo kombinacji :) CHYBA 4!... wiec tylko 24 :D

ustal sobie jakas metode i w max 15 minut dasz dobra odpowiedz, potwory pojawiaja sie tylko pare razy (4-6 ?) potem juz tylko spokojnie mozesz odpowiadac :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te drzwi do fontanny ktorych szukasz sa wlasnie w tym podziemiu zaraz po prawej stronie przed tymi co rozwalales majac odpowiedni poziom lucznika. Szukalem ich przez 2 h :/ , znalazlem przez przypadek  :lol: Prawie ich nie widac

1609165[/snapback]

hahaha, no ja włąśne też je juz znalażłem :P hehe, ale konkretnie je tam walneli ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zajebista jest ta gra :) tylko nie wiem czy dobrze zrobilem robiac lucznika :lol:

1609812[/snapback]

to ja w jedny, czasie chciałem trzy pozostałe postacie usunąć- aby całe doświadczenie tylko dla mojego szefa szło ;]

ale podcza walki- odebrać ten tamten młotek.. to kurna.... trzech pokolei...

2600 życia, gdzie mój miał 298 ;] i nie dosć tego- zabijał moich wszsytkich jednym strzeałem :D

a tym miejscu to chyba im sie coś popmyliło... bo kura- ponad 40 minut tam sie bilem... ;/ a i doświadczenia mało dało ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a i doświadczenia mało dało ;/

1609904[/snapback]

Jesli jest roznica 5leveli pomiedzy toba a stworem to nie dostaje sie doswiadczenia. A jak masz wieksza druzyne to wcale doswiadczenie nie idzie wolniej. Zreszta nie da sie przejsc gry 1 osoba szczegolnie lucznikiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czesc, super gierka, ale mam pytanko:

zaraz przy początku, robie 3 chapter w I akcie gdzie chodzi o razwalanie tych wieży, a po pierwszej z nich (zaraz zapodam screena jak sie uda) droga skreca i lekko pod gorke, a na skrecie jest mur a w nim widac ksztalt drzwi, ale nie chca sie otworzyc, wszystko jakby z kamienia a do tego na mapce widac ze jest tam droga i dokas prowadzi...

jestem juz teraz dalej ale jestem ciekawy co tam jest, jezeli tak ciezko sie tam dostac to pewnie cos dobrego :)

post-3650-1124869851_thumb.jpg

i napstepna sprawa to ide kawalek dalej, znowu schodze z drogi, wchodze w wode, nic tam nie ma ale okazuje sie ze da sie wejsc za wodospad a tam w jaskini jest jakis duch, napewno dalby mi jakiegos questa, ale moj koles (czlowiek) go nie rozumie, a wyczytalem zeby porozmawiac z magiem o rozmowach z umarlymi, wrocilem do miasta, ale z zadnym magiem nie moge o tym porozmawiac...

caly czas jestem jeszcze w 3 chapterze, ide do 4 wiezy, gram od wczoraj i na moim kompie P42.4@3.06 1gbram 9800pro gierka chodzi plynnie srednio 50-60fps, czasem kiedy np wieza wybucha fps spada na 2 sek do 25, ale jedynie wtedy, normalnie nie spada ponizej 35 a gram na 1024x768 i wszystko max i shadery advance

pozdrowienia

dzieki za pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z duchami nauczysz sie gadac dopiero w 2gim akcie i wtedy bedziesz mial zadanie zeby odszukac wszystkie duchy (chyba 17)

a co do tego miejsca z printscreena to sam tam lazilem chyba z godzine szukajac jakiegos przycisku ale niestety nic nie znalazlem :( moze jakos puzniej to sie odblokuje a moze na wyzyszm poziomie trudnosci jakis bonus tam jest :)

a co do ilosci fps to zaraz ci pewnie ojejku wytlumaczy ze wcale tyle nie masz ;)

pozdro

Edytowane przez LouisCiffer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czyli lucznik jest ok ,czy nie? biorac pod uwage ze mam jeszcze wojownika wrecz

1610696[/snapback]

ja koncze 3ci akt i mialem tylko chwile lucznika ani nie byl wytrzymaly ani nie mial duzego dmg taka popierdulka ciagle ginela mi ta luczniczka

mysle ze wiecej zyskasz wymieniajac na maga bo maja wiekszy dmg i klatwy/osłony itp

przedewszytskim musisz miec po jednym: wojownik, combat mag, nature mag

ja w 4te miejsce wstawilem zwierzaka maga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:) moge sie pochwalic ze wlasnie przed chwila skonczylem gre zakonczenie bardzo fajne ale nie powiem jakie co do magow i lucznikow to najlepiej tak jak ja gralem 2 c. magick i 2 wojownikow jedenw w dualach(lot... ten half-gigant co byl na samym poczatku gry) a drugi miecz i tarcza(Eva) i nic ich nie moglo rozwalic :) ale mozna by wyprobowac jeszcze taka opce jak 3 wariorow + pet (fire elemtera/ice elemetar lub ten co mozna go zdobyc po quescie, chodzi mi o tego peta co jak bronilismy tego zamku/twierdzy co byl smok do zabica i byl taki filmik ze z katapult wysylaly na zamek ta takie "kraby" tak tak mozna go miec jako peta po quescie) co do romowy w duchami to pomimo skonczonej gry dalej nie moge z nimi gadac :) nie wiem czemu... bardzo wazna zeczy jaka ja spi.. a taraz zaluje mianowice jak ktos ma tan jakis przedmot w takiej obrmowce zoltej bedze pisac ze to jest set(tarcza, buty,zbroja, helm, rekawice miale mialem wszytko ale ekhm zaminilem to na zloto :( bo nie mialem tego wszytkiego jednoczesnie i myslalem ze sie to nie przyda bo UWAGA zdaje mi sie ze jest to set ktory cos daje tylko co o nie wiem wiec jak by ktos to mial to niech to zbiera (kompletuje) i wtedy sprawdzi dam sceena z tego nie kompletnego seta)

aha jeszce jedno po ukonczniu gry mozna sobie chodzic i konczyc poboczne questy lub przechodzic gre na wyzszym poziomie trudnosci + 5 czlonkow druzyny :D od nowa

a tu zdjecia tego seta (niekompletnego) i ukonczonej gry

post-110093-1124878980_thumb.jpg

Edytowane przez C17

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

-->c17 co do duchow

w drugim akcie jak juz bedziesz w nowym miescie dostaniesz zadanie od takiej babki maga (jest blisko tej luczniczki od ktorej tez dostajesz zadanie w domku takim sobie siedzi ) bedziesz musial odnalezc 3 czesci laski

to zadanie polaczone z zadaniem od kobiety robiacej enchanty z tego samego miasta bo ona wie jak gadac z duchami, da ci odpowiedz jak to zrobic ale musisz wlasnie zrobic zadanie dla enchanterki i pol zadania dla tej magiczki

na jakim lvl postci skonczyles?

ja wlasnie rozwalilem takich 3ech magow na wiezy daleko jeszcze do konca?

Edytowane przez LouisCiffer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na 41 lvl no masz troche do koncza ale nie duzo :) aa tych 3 magow oni sa ekhm :) maczylem sie z nimi 3 h bo co weszlem to ded koniec gry :) (tam cos nie wyszlo) tu tez cos nie chce wyjsce powiem mi ktos dlaczego :) (laik ze mnie true true) aha wiem o jakiego questa chodzi z ta laska a ten drugi to zrobiony mozesz powieszedziec gdzie sa te czesci do tej laski

Edytowane przez C17

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

teraz siedze w pracy wiec nie moge zobaczyc ale zerkne wieczorem i jakos na jutro ci napisze ale chyba masz do kazdej czesci laski opisane gdzie szukac

chodze w czesci tego seta na pewno w zbroji, tarcze mialem juz ze dwa razy ale walcze teraz dwoma bronmi, mam tez helm ale wymienilem na jakis lepszy i chyba rekawice tez mam brakuje mi chyba butow ale set poza zbroja nie jest zbyt dobry wstawie puzniej screeny z tym co ja uzbieralem bo zbieram wszytskie setowe przedmioty:D

mam caly set dla nature maga i jest niezly :)

a ci magowie to sa niezle chu.. dwa razy zwiewalem samym wojownikiem po resurection scrolle do miasta bo reszta ekipy lezala pilnujac swoich kamiennych tabliczek :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no co jak co ale tych troje dalnow bylo natrudniejszym przeciwnikami dla mnie nawet koncowy bos nie byl taki trudny aha porada dla niego przywolaj sobie sumon teleporter czy cos co cie do mista przenosic ustaw druzyne zeby stala w miescu kolo tego sumona a ty jednym gosiciem co ma najwiecej obrony(u mnie Eva) podbiegnij do niego i teraz tak w 4 miejscach masz takie niby lasery to one maja go "razic" i po ktorys tam razie dobiero sie zacznie :) mowie ci/wam to daltego ze jak podbiegacie do niego to mu nic nie robice :) tzn wogule go nie ranisz i tak pare razy az sie pokaze ten tajemiczy dziadek i powiem tyle ze na 100% bedze 3 czesc bo zaczlela sie... aa i nie powiem

Edytowane przez C17

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz co nie probowalem ale robisz wszytko od pocztaku, chyba :) 5 czlonokow i mooby silnejsze a na najwyszym mozna miec 6 czlonkow :lol: :lol: i total miazga :) co do dodatkow itd no moze ale chyba 3 czesc predzej zreszta zobaczysz jak skonczysz gre powiem ze to nie koniec :) tak mi sie zdaje :) a co do dodatku to pewnie odbudowa miast/fortec i walka ze slugasami teg goscia tez moze byc ciekawie hehe ale to nie ja tworze ta gre :oops: i chyba... zobaczysz na koncu :) nic nie bede mowil... nie powiem :)

Edytowane przez C17

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli jest roznica 5leveli pomiedzy toba a stworem to nie dostaje sie doswiadczenia. A jak masz wieksza druzyne to wcale doswiadczenie nie idzie wolniej. Zreszta nie da sie przejsc gry 1 osoba szczegolnie lucznikiem.

1610570[/snapback]

tego pierszego zdania jesteś pewny? konkretnie nic?!

wiadomo przecie że to doświadczenie troche musi się dzielić ; )

ja już w diablo.... paladyn to najlepszy zawodnik ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi