pszczesny Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 (edytowane) jestem ciekaw ile wasze postacie zadaja obrazen??, przykladowo moj Combat mag (34lvl) czarem Greather Firebolt zadaje 537max. Tak pisze w inventory, oczywiscie na polu bitwy bedzie to wiecej ( wspomagacze od nature etc ). Mam przytym 178 int, 1740many :mur: :D Edytowane 4 Września 2005 przez pszczesny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LINKIN_PL Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Ludzie prosze , nawet błagam , pomóżcie ni z tym questem 18: Evangeline's Folly, jakie to haslo trzeba znać??? :blink: Został mi tylko ten quest do zrobienia , a chciałbym iść do ostatniego bosa ze spokojną glową. Zapytam sie jak towarzysz Gierek na zjeździe parti PZPR: -Więc jak , pomożecie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Mysle i mysle... bo i tak bede musial zrobic tego questa. Hmmm byles we wszystkich tych jaskiniach? Moze musisz wlaczyc Eve i zagadac do tych drzwi? Chapter 5 :> Co bylo w 5? Moze tam jest jakies hasło podane... hmm ale i tak nie ma opcji do wybrania podczas dialogu... Moze trza miec ze soba jakas ksiazke? Lub cos takiego. Albo... jakis cheant (to co w kapliczkach sie wlacza) i powiedziec przed drzwiami? Juz raz takie cos bylo...( w misji dla ducha w tych catakumbach gdzie uwalnialismy eve) Napewno masz Eve w teamie? Kurde szpatnie jakbys nie mial tego jednego questa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 (edytowane) jaki skill lepszy : elemental rage czy waves of force ? czy moze cos ladowac w jakiegos skilla z tarcza ? mam chyba 30pkt. i nie wiem co zrobic :lol: Edytowane 4 Września 2005 przez dzik86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roni1920 Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 siemanko!! jestem tu nowy!! mam pytanie, czy ma ktoś spolszczenie do gry dungeon siege 2?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LINKIN_PL Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 xpektor dzieki za pomoc :D , chyba bede musiał poczekać aż ty dojdziesz do taego questa, tak ,tak mam Eve w drużynie ale jak podchodze to nic sie nie dzieje, zazwyczaj w podobnych sytuacjach to postać z drużyny która jest potrzebna sama podejmuje dialog (albo rozwala dzwi) , recytowalem nawet "chant of dead" , niedaleko jest kapliczka bo tgo chanta tutaj można sie niedaleko dopiero nauczyć, wiec byłem z evą i z aktywnym chantem i nic dalej nie chca otworzyć tych dzwi ,a właśnie a wktórym miejcsu ty jesteś xpektor? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 ja ? ;[ wsytd sie przyznac ;[ Akt III dopiero liznalem... oszczedzam sobie gre :P Nie mam czasu grac calymi dzionkami (kumple, szkola) , wiec od okazji do okazji, ale gierka bardzooo sie mi podoba i napewno ja skoncze, i to nie raz ;) A Tobie ten 1 quest zostal tylko??? Pytales na innych forach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
infango Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 mam już 60 level i kończe gre poraz 2 jescze 1 akt ostatni , może są chentni na partyjke online ?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalafior_clone Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 jestem w drugim akcie. jaka druzyna jest najbardziej optymalna? ja mam 2 wojow + dire wolf + nature Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 najbardziej optymalna druzyna powinna zawierac w sobie maga combat, bez tego ani rusz ja zaczełem combat, 2 act, co prawda czasem ginie, ale damage chlopak ma potęzny, a reszta sruzyny leczy/wskrzesza, wiec nie ma problemu. combat to magia smierci, błyskawice i ogien - plus klątwy, ktorych znaczenia nie zaczniesz cenic, poki nie zobaczysz, jak jedna z nich potrafi zjechac z damagem o polowe czarow przeciwnika(lub twoje, jesli przeciwnik rzuci klatwe na ciebie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalafior_clone Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 gdzie i kiedy bede mogl znalezc combat maga? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LouisCiffer Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 (edytowane) ->kalafior_clonew drugim akcie babka przy zapsutym moscie Finala chyba sie nazywa a co do optymalnej druzyny to ja preferuje jednego wojownika a reszta magowie (combat i nature) bez lucznikow, ewentualnie jakis pet kto co lubi :) ale combat magowie maja najwiekszy dmg i moga ladnie oslabic klatwami silniejszych wrogow ->LINKIN_PL gdzie sia zaczyna quest z Eve? bo chcialbym sobie ja przylaczyc zeby zrobic jej questa Edytowane 6 Września 2005 przez LouisCiffer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LINKIN_PL Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 xpektor --> niepytalem na innych forach, to jest jedyne i konkretne jakie udało mi sie znależć , teraz ja buraka spale bo nawet nie szukałem :oops: LouisCiffer--> ten quest jst w opisie jako ostatni z dodatkowych w 2 akcie , #18: Evangeline's Folly ----------------------- * Intended level: 28 * Seek Jessic and the soldiers in the Vai'kesh stronghold * Seek Jessic in the second Vai'kesh stronghold * Seek Jessic in the third Vai'kesh stronghold Add Princess Evangeline (Eva) to your party. Teleport to the Western End of Arinth's Ravine. Go west, south, west and north to reach a bridge. Before the bridge, turn left (west) and go along the edge of the ravine to reach a small cave. You may remember the password-protected door from Chapter 5. ---i jeszcze gorąca prośba LouisCiffer jak go zrobisz to napisz na forum co ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Zauważyliście w napisach końcowych jako Executive Producer jest Polak :=) niejaki Bartosz Kijanka :P pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość celestin Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Dziś zaczołem gre :D i ładnie chodzi. POLECAM !!!!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LouisCiffer Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 LINKIN_PL -> dzieki za Evangeline's Folly mam pytanko w zwiazku z Mysterius SET zrobilem zadanie z ksiazkami w 3cim akcie ale nie dostalem zadnej ksiazki :( znaczy mam ale w zakladce 'book' i nie pisze tam nic ze to jest z jakiegos kompletu a tresc ksiazki jest co tu duzo mowic niewiele znaczaca.... ktos mi powie czy to o ta ksiazke chodzi? i czy moze ktos juz zebral caly komplecik? ja mam narazie nagrode za arene i to wiadro na glowe, no i moze ta ksiazke (jesli to ona) ojejku faktycznie tez zwrocilem na to uwage :) btw niezly sposob zakomunikowania ukonczenia gry ;) zaczynasz veterana? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość celestin Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Cześć mam pytańie jak powiększyć mojom druzyne jak prubuje kogoś wziosc to mam taki komunikat :unsure: HELP (zobacz) <--1024x768 i co ja mam z tym zrobić :mur: ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LINKIN_PL Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 celestin--> poczytaj forum, ten temat przewija sie co jakiś czas :D iz do "Inn" (hotel lub karczma jak kto woli) tam jest babka ktura zamiata, pogadaj z nią ,ą za opłatą bedziesz mógł powiększyć drużynę narazie do 4 osób LouisCiffer--> i jak zrobileś tego questa z Evą???bo ja mam niesamowity kłopot :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadMat Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 pomocy !! zaciolem sie w act I charper 5 - nie mam pojecia gdzie isc trzeba HLP !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 No i wreszcie udało mi się "ukończyć" grę na pierwszym poziomie :) Długo to trwało ale moja drużyna składa się tylko z mojej c.magiczki ("c" jak combinowanej ;) Melee i Range: 6, C.Magic: 44 i N.Magic:24) i stadka zwierzątek (inne postacie dochodziły tylko gdy wymagała tego sytuacja). Wynik: lev45 mimo nie skończenia kilku questów. PS: skończyłem Lelani Sorrow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadMat Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 dobra juz znalazlem inne wyjscie z miasta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Ja też ukończyłem na pierwszym poziomie. Moja końcowa drużyna to: moja postać - combat mag, Lothar i Eva - wojownicy, Taar - nature mag. W międzyczasie miałem w teamie jeszcze jakiegoś łucznika ale raczej nieprzydatny jest... Gra wciągnęła mnie na długo. Polecam! teraz biorę się za Fable.... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandman Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 (edytowane) skonczylem na 2 poziomie i teraz robie wszystkie secondary i tutaj kieruje moje pytanie. Robie 16 quest w II akcie "Finala's Contempt". Nie moge znalezc wejscia i znalezc pierwszej wiezy ktora mam spalic. Pozostale juz spalilem. Jestem w miejscu obok ktorego ta wieza sie znajduje ale nie moge tam wejsc. Wchodze do Abandon Ruins i moge wejsc do pomieszczenia ktore jak mi sie przynajmniej wydaje prowadzi do wiezy ale pomieszczenie jest cale ciemne i nie moge sie w nim poruszac. Błąd gry czy trzeba cos zrobic? Edytowane 10 Września 2005 przez Sandman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 WItam,wiecie gdzie jet ukryty ten artefatk w Elven Shrine?I mam problem z misją HAk'u,mam ich wyrznąc ; D A nie moge wejsć do ich "twerdzy" nie chca mnie wpuścić hehe.Jest jakies inne wejscie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LINKIN_PL Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Gosu--> kieruj sie minimapą , jak bedziesz w Elven Shrine to powiększ sobie minimapę wszystkie ukryte przełączniki są zaznaczone jako niebieskie kropki, więc powinieneś znaleźć ukryte schowki bez problemu , a co do HAk'u to będziesz musiał sie udać do tych dzwi troche później, jak dobrze pamiętam to po rozmwie z prawowitym wodzem HAk'u (chyba za tymi dzwiami ukrywa sie jakiś samozwańczy wódz) Sandman--> a byłeś z Finalą przy takim murku z jakby "zamurowanym" wejściem, to chyba gdzieś kolo 1 teleportu w grze, chyba tam są pierwsze 3 wieże , aha jakby to nie to (bo tam chyba do którejś z nich trzeba przejść podziemnym tunelem, chyba 4) to przejrzyj forum pare stron wstecz bo chyba ktoś miał taki kłopot , nawet dołączyl obrazek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandman Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Sandman--> a byłeś z Finalą przy takim murku z jakby "zamurowanym" wejściem, to chyba gdzieś kolo 1 teleportu w grze, chyba tam są pierwsze 3 wieże , aha jakby to nie to (bo tam chyba do którejś z nich trzeba przejść podziemnym tunelem, chyba 4) to przejrzyj forum pare stron wstecz bo chyba ktoś miał taki kłopot , nawet dołączyl obrazek 1642117[/snapback] no ale wlasnie te linki do fotek nie dzialaja:/. Te 3 wieze rozwalilem ale nie moge znalezc wejscia do tej jednej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Hmm,nie da sie przyblizyc minimapy tej co jest pod Tabem,i nie ma na niej niebieskich kropek w Elven SHrine,a obszedlem całe to miejsce i nie znalazlem artefaktu,wie ktos gdzie on dokladnie jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LINKIN_PL Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 panowie na chwile przerwa bo zachlałem :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bernard Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Pomocy, nie wiem jak pokonać Valdisa, nie zadaję mu żadnych obrażeń. Czyżby coś mi umknęło? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LouisCiffer Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 na poczatku musisz do niego strzelac z tych takich pomnikow-kuszy co takimi wiazkami strzelaja po jakis 4 strzalach bedziesz mogl normalnie do niego ladowac, a nastrepnie jak mu zostanie 1pkt zycia to bedziesz mial taki wiekszy pomnik-kusze powstaly po rozwalenia tego kamminia z filmiku i jeden strzal z tego i lezy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...