radmax Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 @radmax: 1728804[/snapback]Big, Big THX !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Taś taś ? Nie no - powinien sam przylecieć. Jak wszedłem na wieże to już tam na mnie czekał. 1728344[/snapback] hmm to jakiegos slabego bohatera musiales miec... bo przedemna po prostu sp....olil :lol: a tak na serio to smoka wcielo :unsure: po filmiku poprzedzajacym wnioskuje ze trudno go przegapic :lol: Nie wie ktos moze czy da sie jakos zedytowac pliki zeby zaliczylo mi ta misje, jakies kody.... cokolwiek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 A próbowałeś bawić się tą balistą ? Coś mi się kojarzy że kliknąłem w nią i wtedy się pojawił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom1234 Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Recenzja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ocean Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Jak wyglada multiplayer w tej grze, czy przypomina battlenet, czy jest tryb hardcore (1 smierc koniec gry dana postacia)? Duzo osob gra, multi zuje czy raczej pustki? Diablo ma dobre multi, Sacred juz gorzej, w tej grze na multi nie ma wyzwania, w Diablo 2 pokonac bossow na koniec aktu bylo niezlym przezyciec na HC w Sacred tego nie ma, a jak w DS2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sawa Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 hmm to jakiegos slabego bohatera musiales miec... bo przedemna po prostu sp....olil :lol: a tak na serio to smoka wcielo :unsure: po filmiku poprzedzajacym wnioskuje ze trudno go przegapic :lol: Nie wie ktos moze czy da sie jakos zedytowac pliki zeby zaliczylo mi ta misje, jakies kody.... cokolwiek ;) 1729471[/snapback] doszłem do tego samago momentu i mam to samo - mnie też smok olał ;) - a tak na poważnie wie ktoś co zrobić? Chodze tam i spowroten , bawię się z balistą i nic :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kodziu___19 Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 witam mam wielki problem...chcialem sobie pograc z kolega na lanie...wlaczylem...i co ? widze ze jest OFFLINE ale nie wiem jak zrobic bysmy mogli razem grac ? pisac mozemy ale gier zadnych nie widac :( wie ktos moze jak to zrobic ! ? jesli ktos wie prosze napisac na numer GG:4483282 :] pozdrawiam <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robcio1984 Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Ludzie, prosze pomuszcie bo mam problem z ta gra. Otusz pojawily mi sie kolejne 2. Posiadam spolszczenie do tej gry, ale nie pamietam gdzie je trzeba bylo skopiowac, mozecie powiedziec Drogim moim problemem jest to ze jak uruchamiam VCDS2VideoConfig.exe wyskakuje mi taki komunikat "Your hardware configuration is below minimum specification for Dungeon Siege 2 and may not run the game optimally. This is most likely because: 1) Your Video hardware does not have enough memory (32MB or better). 2) Your Video chipset has been detected as not supporting the features required by Dungeon Siege 2. Continuing to play may result in graphical glitches or other problems." Wlasnie taki komunikat mi wyskakuje. W readme jest spis kart jakie sa kompatybilne, zas GF 7800 nie ma. Moze patch jest jakis ktory to poprawia W momentach walki FPS spada asz do 12 (( Pomuszcie mi bo chcialbym dokonczyc ta gierke, ale to asz sie odechciewa grac, jak tak FPS spadaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Boooże naucz się pisać :? Tylu byków to nawet mój pies nie robi. Gdzie skopiować spolsczenie powinno pisać tam, skąd je ściągałeś, ew. użyj google :? A z tego co wiem, to patcha nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmax Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Jak to nie ma patcha. Jest Patch 2.0 > 2.2 Rozwiązuje problem mulenia gry gdy wyświetlana jest na ekranie np. w okienku albo przy upuszczonych przedmiotach czcionka typu Truetype. U mnie przynajmniej to działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 No ale nie poprawia chyba optymalizacji silnika, żeby gra chodziła na karcie graficznej, której nie obsługuje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Ale zeby nie obslugiwala GF7800? :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 ds2 demo v. 2.2 Tylko 910mb, kto da wiecej ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysiu Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Ta gra jest pop******ona :angry: było wszystko ok. do czasu walki ze smokiem, wtedy zawiesił mi się komp i zonk po powrocie na miejsce walki(po restarcie kompa) smoka niema :huh: Mam rozumieć że mogę sobie odpuścić i zacząć od początku modląc się żeby to się nie powtórzyło <_< Jak dla mnie ta gra odpada i niema co się za nią brać, bo tylko was z równowagi wyprowadzi: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmax Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Ta gra jest pop******ona :angry: było wszystko ok. do czasu walki ze smokiem, wtedy zawiesił mi się komp i zonk po powrocie na miejsce walki(po restarcie kompa) smoka niema :huh: Mam rozumieć że mogę sobie odpuścić i zacząć od początku modląc się żeby to się nie powtórzyło <_< Jak dla mnie ta gra odpada i niema co się za nią brać, bo tylko was z równowagi wyprowadzi: :mur:Jeśli masz zainstalowany patch 2.2 to się nie martw. W katalogu z save'ami masz backupy pięciu ostatnich save'ów. Wystarczy zmienic rozszeżenie. Też miałem podobny problem ale w wersji 2.0 i musiałem grać od nowa ale wczoraj zatłukłem jaszczura ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek MTS Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 kurde z tym smokiem mam to samo co za jazda czyzby to niedopatrzenie twórców ?? aha i zapisuje gre co 5.minut więc jak smok niechciał przyjsc do mnie to zacząłem robić zadania poboczne gdyż myślałem że o czymś zapomniałem ale wróciłem pózniej znowu po smoka i chyba znikł bo moze go wezwał NIK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysiu Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Heheh fajnie robiłem update do ver. 2.20 bo miałem kłopot z wyświetlaniem grafiki <_< ale to oczywiście nie pomogło, a co najlepsze dalej mam ver 2.0 dlaczemu to niewiem :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-tuter- Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Eh.. u mnie tez nie ma smoka :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 lol Gierke przeszedlem... ho ho ho i jezcze dawniej... zadnych problemow z smokiem nie mialem :P Zadnych patchy nie instalowalem, wiec moze to jest przyczyna. Nie przypominam sobie rowniez aby ktos kto tu gral mial przedtem takie klopoty :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 A ja mam dziwna faze... gra chodzi ok. , ale jak cos wskaze kursorem np. 2ga postac, npc'a albo jakis przedmiot to framerate spada o ~20kl... :blink: Wczoraj zmienialem stery na najnowsze omegi i to samo. Mam wersje 2.0. Czy mial ktos taka faze ? Moge zainstalowac patcha, ale mam malo miejsca na dysku a ten debilny update robi chyba backup calej gry i potrzebuje bardzo duzo miejsca... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Miał ktoś taki problem "Exception Detected" i gra się zatrzymuje poniżej napsiane jest ze to potrwa od minuty do dwóch,ale jest brak odpwiedzi i gra się zawiesza,co to może być ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ted-sk8 Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 <_< Wie ktoś może z kąd można ściągnąć polski poradnik do tej gry?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ted-sk8 Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Dzięki ale za free gdzie można sciągnać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaurak Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 czy ktoś już wykonał ukrytego qesta, tego z tajemniczym wiadrem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Dzięki ale za free gdzie można sciągnać. Za free to znajdziesz tylko angielskie. Nie widziałem jeszcze po polsku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ted-sk8 Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 To moze mi ktoś powie gdzie moge znaleść tego porucznika w twierdzy kamiennych wichrów żeby zdobyć ten drugi klucz do tej krypty czy skarbca bo ja go nie moge znaleść bo wogóle nie czytałem nie przeczytałem tego dialogu bo mi przeszkodzono :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmax Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 To moze mi ktoś powie gdzie moge znaleść tego porucznika w twierdzy kamiennych wichrów żeby zdobyć ten drugi klucz do tej krypty czy skarbca bo ja go nie moge znaleść bo wogóle nie czytałem nie przeczytałem tego dialogu bo mi przeszkodzono :mur:Po prawej stronie jest wejście do lochów, po przejściu wszystkich drzwi zabezpieczonych kolorowymi kostkami jest gość po ubiciu którego dostajemy klucz. A wracając do ukrytego questu z wiadrem to czy ktoś wykonał go do końca , bo w opisie na stronie Neostrady jest tylko do etapu spotkania z jakimś goblinem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gia Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Witam. Przeszedłem całą grę : wszystkie zadanie poboczne, ale zostało mi to jedno: Pora odkryć najgłębiej skrywane tajemnice Dungeon Siege II! Podczas swej wędrówki z pewnością nie raz w pobliżu Twojej drużyny wyrośnie spod ziemi (dosłownie) przeciwnik o nazwie „? ? ?”. Ten tajemniczy gostek to po prostu złodziej, który okrada Twoje postacie i po chwili ponownie zanurza się w ziemi. Czy tylko...? „? ? ?” to coś więcej. Jest na setnym poziomie, lecz możesz go ubić, jeżeli tylko jesteś w stanie szybko zadać dosyć duże obrażenia. Mnie udało się to przy trzecim podejściu. Wypada z niego tajemniczy kamień – ostatni na liście przedmiotów do zadań. Na kamieniu wypisane są dwa słowa – „surotces suiranmuloc”. Robi się ciekawie... Tajemnicze wiadro – hełm – znajdziesz go w elfickim więzieniu pod zaginioną Doliną Azunitów (tam, gdzie uwięziony jest Arinth Szalony). Szukaj na wszystkich możliwych ścianach ukrytych przycisków, a w końcu otworzysz sobie dostęp do skrzyni z wiadrem. :) Tajemnicza książka – księga zaklęć – nagroda za wypełnienie drugiego zadania pobocznego w akcie trzecim. Zadanie polega na skompletowaniu wszystkich tomów książek porozrzucanych po Arannie. Tajemniczy żeton – amulet – nagroda za ukończenie dwunastego zadania pobocznego w akcie drugim. Zadanie polega na rozwalaniu kolejnych fal przeciwników. Przedmiot będziesz mógł zabrać dopiero po wszystkich dziesięciu rundach. nie udało mi się zdobyć kamienia, czy bez nie go nie da się teleportować na ostanie zadanie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmax Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 nie udało mi się zdobyć kamienia, czy bez nie go nie da się teleportować na ostanie zadanie??Niestety nie da. Musisz ubić tego gościa ??? na setnym poziomie zanim Ci ucieknie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...