leonheart Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 wie ktos ktore pliczki usunac z gry, zeby zamienic ja w wersje ang? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper3 Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Witam. Kupiłem sobie oryginalnego Dungeon Siege`a 2i mam dosc denerwujacy problem:/ Mianowicie po kilku minutach grania wiekszosc napisow w grze zamieniaja sie w kropeczki i inne takie. Szczegolnie jest to denerwujace przy rozmowach bo nic nie widac:( Czy ktos moze wie dlaczego sie tak dzieje??? HELP!:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_c@lina Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 leonheart - nie jestem pewny, ale może zadziała: language.dll w gł. katalogu i language.ds2res w katalogu resources, ale nie usuwaj tylko przenieś lub zmień nazwę np. language_dll. Czyli odwrotnie do zmiany wer. ang. na pl. snajper3 - hmm dziwne, Twoja grafa powinna udźwignąć DS2, może to wina systemu, spróbuj jednak opisac problem i wysłać do wydawcy w PL - cdprojekt ma tam jakiś dział techniczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacpi Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Mam takie pytanko Czy Dungeon Siege 2 pudzie mi na moim sprzęcie ? :-P a o to on: Procesor-Celeron 1200MHz Karta Graficzna - Geforce 2 Ram - 250 mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronczak Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Mam pytanie !! CZY ktoś wie jak zrobić aby postacie były widoczne w grze po dokonaniu aktualizacji z wersji 2.0 do 2.1 ??? Albo jak zainstalować wersje 2.2 ?? Słyszałem że są problemy z przenoszeniem postaci z wersji 2.0 do 2.1 tylko nie wiem jak to zostało rozwiązane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_c@lina Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Kacpi - powinno pójść, w końcu min. to 1.0Ghz i GF 1 gronczak - no ja niestety musiałem od nowa zacząć, ale nie narzekam bo lepiej poprowadziłem Swoją postać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiekB Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Witam. Kupiłem sobie oryginalnego Dungeon Siege`a 2i mam dosc denerwujacy problem:/ Mianowicie po kilku minutach grania wiekszosc napisow w grze zamieniaja sie w kropeczki i inne takie. Szczegolnie jest to denerwujace przy rozmowach bo nic nie widac:( Czy ktos moze wie dlaczego sie tak dzieje??? HELP!:/ 1686360[/snapback] Witam u mnie pomogło zainstalowanie troche starszych sterowników ( 5.1) lub gdy napisy sie popsuja wychodzenie do windowsa za pomoca ALT+TAB i ponowne wejscie do gry - pomaga także gdy gra zaczyna przycinac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatecrash Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Witam. Kupiłem sobie oryginalnego Dungeon Siege`a 2i mam dosc denerwujacy problem:/ Mianowicie po kilku minutach grania wiekszosc napisow w grze zamieniaja sie w kropeczki i inne takie. Szczegolnie jest to denerwujace przy rozmowach bo nic nie widac:( Czy ktos moze wie dlaczego sie tak dzieje??? HELP!:/ 1686360[/snapback] zmien liczbe kolorow na 16 z 32 ja tak zrobilem i przestaly mi sie napisy zamieniac w kropki B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pab_map Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 witam. mam problem, mianowicie jakim sposobem dostać sie do aktu III po ukonczeniu questa z evangeliną? na mapce nie ma żadnej strzałki do portalu ani nic w tym stylu, może najpierw trzeba uwolnić wszystkie duchy (spirits)? jeśli ktoś jest w stanie mi pomóc to bardzo bym prosił. z góry dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pab_map Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 już sobie poradziłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Witam powiemw skrcie:P Gra mnie odrzuciła maxymalnie, mimo iz uwielbiam hack&slashe (diablo, revenant,nox, itd) Po pierwsze menu i caly inventory, zeby sie dogrzebac do opcji, czy questów mosialem szukac, zakładki , zakładki! i jeszcze raz zakładki, toż to gra na poziomie diablo a ma tyle opcji, zakladek i menusów, jak jakis NWN lub BG. Po drugie mapa co za patafian dal strzalke? ehh nie dość ze gra liniowa do bulu, idziesz non stop prosto od czasu do czasu skrecasz w bok, ale i tak dalej prostko (czulem sie jak w jakims kanionie) to jeszcze jak dziecko za rączke prowadzi...do celu, zero wlasnej inwencji, wszystko z gory zaplanowane, ja jedynie klikalem na H i LMB ot cala gra...tak jak juz mowilem zbyt liniowa i nudna a czykolwiek zapowiadała sie ciekawa fabula, to jedyny plus pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_RAZOR_ Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Mam pytanie związane z grą. Jak się zaklina przedmioty??. Posiadam np. zbroję oraz jakieś tam kryształy albo inne idę do Zaklinaczki Lunilli ustawiam przedmiot do zaczarowania ale w żaden sposób nie mogę ustawić nic w siatce odczynników albo w zaklęciach. Co muszę zrobić żeby to zadziałało. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_c@lina Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 RAZOR - każdy z "odczynników" jak je ładnie nazwałeś, ma okreslone przeznaczenie, tzn. może byc użyty tylko w okreslonych przedmiotach. Np. jakiegoś kła czy zęba nie uzyjesz do zaklęcia ksiązki dla czarodziejki bo one przeznczone sa dla walczących bronią w zwarciu lub dystansową. Przy każdym "odczynniku" masz opis w jakich przedmiotach może byc on użyty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fat_edgar Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Problem, zamieniajacych sie po pewnym czasie napisow w kropki, podobno rozwiazuje zainstalowanie catalystow w wersji 5.8. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Wie ktoś może jak skończyć quest z 1 aktu, co trzeba jakiejś babce przynieść "keepsake form A'manlu" czy jakoś tak. Jestem już w tym mieście, ale za chiny ludowe nie moge tego znaleźć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LINKIN_PL Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 :lol: ten quest to wierzchołek góry lodowej :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 :blink: Aleś mi pomógł :mellow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirat Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 Witam Mam następujący problem. W 3 akcie muszę walczyć z trzema magami. Nagrodą jest 4 część tarczy. Problem w tym, że moje dwie czarodziejki giną zaraz po pierwszym ataku czarem tych trzech (i to na kaplicę, nie tylko na chwilę). Wojownik z łucznikiem radzą sobie świetnie i są w stanie we dwójkę roznieść towarzystwo... tylko jest jeden problem - jak owe czarodziejki zostawić gdzieś niżej, czy jest na to jakis sposób? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_c@lina Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 BLANTMEN - nie denerwuj się, poprostu idź dalej a quest sam się bedzie powoli rozwiązywał, na zasadzie daj mi coś a ja Ci też dam. Trwa to aż do 3 aktu niestety, potem mając juz pamiatke z Aman`lu idziesz do Lelani i quest rozwiązany. pirat - ale powiedz po co chcesz je zostawiać, skoro magowie Ci je zabijaja to co za różnica czy masz je przy sobie czy nie, jak nie chcesz z nimi walczyc to weź sobie kogos innego do pomocy, a czarodziejki zostaw w "INN", ja osobiście też walczyłem tam z 2 czarodziejkami (Taar i Finala) i bardzo dobrze bo dodają bonusy dla pozostałych członków drużyny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 Thx C@lina. O taką odpowiedź mi chodziło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 (edytowane) Zaciąlem się przy wejsciu do Azunite Catacaombs,w lodowej jak gdyby jaskini jest dziura w ziemi,wygląda to jak szyb,no i są tam jakies cztery symole,nie wiem jak je ustawić żeby mieć możliwosć iśc dalej.Jak to zrobić? Edytowane 17 Października 2005 przez Gosu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Przed wejściem do jaskini są te symbole ułożone. Wystarczy zapamiętać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Ok,dzięki juz sobie poradziłem :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CriXu Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 (edytowane) Witam wlasnie gram sobie w Dungeon Siege i mam dosyc trudnego przeciwnika przed soba i mam amel probly, wiec chcialbym sie dowiedziec czy da sie przejsc gre tylko jedna postacia czy musze wynajac sobie jakas pomoc... poki co gram sam i juz napotykam trudnosci ale interesuje mnei jak bedzie dalej...i czy podczas gry w druzynie tyle samo dostaje sie doswiadczenia i kazda postac, czy jak to wyglada prosze o jakies informacje... Pozdrawiam Edytowane 18 Października 2005 przez Szpakos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baator Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Mam pytanko w związku z secret area. Mam już cały mysterious set + mystery stone. Problem polega na tym, że nie mam pojęcia jak użyć tego chanta :mur: :mur: :mur: . W spisie chantów go nie ma, a mystery stone jest jako quest item, także nie można go użyć. Jakby ktoś miał jakieś inne problemy czy pytania w związku z DS2 to odsyłam tutaj : http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/game/914954.html Jest tu opis przejścia gry, mapki, opisy questów, broni, petów itd Będę naprawdę wdzięczny za pomoc w moim problemie. Pozdro :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_c@lina Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 hmm, z doświadczeniem to nie wiem, ale ja też przez długi czas grałem sam i nie zauważyłem różnicy w szybkości w awansowaniu na kiolejne poziomy z drużyną czy bez. Ale oczywiście mogę się mylić. No a co do gry w pojedynkę, to pewnie można przejśc jedna postacią, ale trwało by to znacznie dłużej bo jednak magia zadaje dużoo większe obrażenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 (edytowane) wiem, ze wiekszosc przeszla ds2 dawno temu i nie prawda, ale albo jestem slepy albo jakis bug gry ;) mam wejsc na zamek i zabic z balisty smoka ;), wszystko spoko wchodze na zamek podchodze do balisty ale smoka ni widu ni slychu :lol:, probowalem jeszcze raz uruchomic gre i od poprzednich teleportow przejsc ale smoka ni ma :lol: wabiliscie go jakos specjalnie zeby go ubic? P.S. i jeszcze jedno ;) bo moze mi sie w ogole cos w grze zawiesilo ;) lelanii to mam przyniesc glowe mordena, ktora dostaje za statuetke xerii w zamku? Edytowane 30 Października 2005 przez 4ever_anarchy_soldier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Taś taś ? Nie no - powinien sam przylecieć. Jak wszedłem na wieże to już tam na mnie czekał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmax Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Cześć. Zna ktoś może stronkę z opisem wszystkich skilli w poszczególnych drzewkach rozwoju tak jak to jest np. na stronach Diablo II ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 @radmax: http://www.gamebanshee.com/dungeonsiegeii/skills.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...