Master007 Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 mam pytanie. Czy trzeba podlaczac to tego wyswietlacza napiecie do podswietlenia gdy chce je wylaczyc czy nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wafer Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 schemat podlaczenie wskaznikow : http://www.elektroda.net/audio/wskaznikmocymcz.html jak nie chcesz podswietlenia to mozesz nie podlaczac pod nie zasilania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wafer Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 witam serdecznie brac modderska po dlugiej przerwie. chcialem tylko napisac ze ze wzgledu na problemi finansowe przy konczeniu kolejnego projektu zaczynam wyprzedawac ten. na poczatek pod mlotek idzie wyswietlacz. :( reszta jak w sygnaturze :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 mam kilka pytań takich btw wiecie jak nazywa się taki czarny lakier jakby z brokatem chodzi mi o lakier z polyskim, ile taki kosztuje, jak powiedzieć w sklepie i gdzie go dostać??Taki lakier to lakier metalizowany :-) po prostu zwyczajnie i rzeczowo :-D i bynajmniej nie zartuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renegat Opublikowano 21 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2005 Wiesz wcześniej przez przypadek widziałem ten Twój LCD na allegro i myślałem, że to jakaś firmówka tak fajnie wygląda;) Szkoda, że się go pozbywasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...