grom Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Jak w temacie bo słyszałem że x48 można wypalać ? Jak to zrobić ? Dzięki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Był na forum gość który z 321240S zrobił 401240S oczywiście przy pomocy biosu ja jednak mam pewne obawy w związku z tym na twoim miejscu odpuściłbym przerabianie wkońcu da Ci to tylko z 10s szybszciej nagraną płytkę nie wiem czy warto ryzykować gwarancję dla 10s. Pozatym nie ma chyba Liteona 481240S tylko raczej W. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 BYYYŁO! Instrukcje step baj step masz (autoreklama mode on) na mojej stronie - adres w podpisie (autoreklama mode off). Przerabiać oczywiście warto - chociażby dla CAV. Interloper - 48125S oczywiście nie istnieje, LOL. TYle ze S i W to nie oznaczenia chipsetu z a sposobu zapisu S - z clv. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 SZUKAJ!!!!!!!!!!!!1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grom Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Dzięki ! Operacja zakończona pomyślnie , pacjent przeżył. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...