michalnici Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 No witam.Mam problem.nie wiem co kupic.chodzi oczywiscie o urzywany tel a waham sie miedzy: Siemens: s55 c65 m55 ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ktury wybrac i dlaczego?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 No witam.Mam problem.nie wiem co kupic.chodzi oczywiscie o urzywany tel a waham sie miedzy: Siemens: s55 c65 m55 ORT: ktury wybrac i dlaczego?? 1455906[/snapback] Słownik wybierz :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas96 Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 HAhahahahahaha...koles naprawde kup sobie slownik:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Chlopaki maja racje... Kup tanszy telefon, a za zaoszczedzone pieniadze idz na korepetycje z jezyka polskiego... Kup tez slownik... Bo az wstyd :P :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...