michalnici Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 No witam.Mam problem.nie wiem co kupic.chodzi oczywiscie o urzywany tel a waham sie miedzy: Siemens: s55 c65 m55 ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ktury wybrac i dlaczego?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 michalnici napisał(a): No witam.Mam problem.nie wiem co kupic.chodzi oczywiscie o urzywany tel a waham sie miedzy: Siemens: s55 c65 m55 ORT: ktury wybrac i dlaczego?? 1455906[/snapback] Słownik wybierz :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas96 Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 HAhahahahahaha...koles naprawde kup sobie slownik:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Chlopaki maja racje... Kup tanszy telefon, a za zaoszczedzone pieniadze idz na korepetycje z jezyka polskiego... Kup tez slownik... Bo az wstyd :P :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...