Kobrowisko Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Może GeForce 6800 Ultra stanieją znacznie, wtedy będzie się opłacało je brać ;) ... Za cene poniżej 1000zł chętnie bym wzioł B) 1478431[/snapback] Nie lepiej oczekać na 7800? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Nie lepiej oczekać na 7800? 1478464[/snapback] Heheh, odrazu napewno jej nie kupie, narazie mam wystarczającą karte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Heheh, odrazu napewno jej nie kupie, narazie mam wystarczającą karte. 1478550[/snapback] No i wcale sie nie dziwie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Na Computexie mowili ze referencyjna ma kosztowac 360$ oO Nie wierze w to . Tak samo mialo byc z 6800 . Normalni dystrybutorzy rzyczyc bede sobie 500-550$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 http://pclab.pl/art15215-1.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cozaq Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Na stoisku NVIDII wzięliśmy udział w kolejnym pokazie G70, gdzie dwie karty pracowały w trybie SLI. Niestety nie możemy Wam na razie zdradzać żadnych szczegółów.trudno mi sobie to wyobrazic ... jaki kosmos tam musial byc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 (edytowane) Pamięci użyte w karcie to Samsung 1.6ns GDDR3 chips running at 600MHz. :? Edytowane 4 Czerwca 2005 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincent de Marco Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 a bedzie wersja AGP ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Na zdjęciach jest PCI-E ale myśle że zrobią wersje na AGP i będzie miodzik :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Albo i nie . GTX i tak jest dla maniakow ktorzy maja PCIE od pierwszego dnia wyjscia tego lacza . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Oby wyszło.... na AGP...bo inaczej to najmocniejszą karte jaką będę mógł włożyć do mojego kompa to będzie G6800 Ultra :mur: a nie mam zamiaru zmieniać płyty głównej i procka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SAVER Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 (edytowane) Oby wyszło.... na AGP...bo inaczej to najmocniejszą karte jaką będę mógł włożyć do mojego kompa to będzie G6800 Ultra :mur: a nie mam zamiaru zmieniać płyty głównej i procka. 1482382[/snapback] Bo nie będziesz musiał :D Na computexie albatron zaprezentował coś takiego: http://newsroom.chip.pl/news_134674.html?b Czyli przejściówka umożliwiająca podłączenie karty AGP do płyty z PCI-E. Zapewne już pracują nad wersją "w drugą stronę" B) A MSI zaprezentowało " dwustronną" kartę graficzną, która ma zarówno AGP jak i PCI-E http://newsroom.chip.pl/news_134680.html Jakby tego było mało to ECS pokazało płytę pod każdy procesor: http://newsroom.chip.pl/news_134689.html W płyte po prostu wtyka się specjalną kartę z odpowiednim socketem ;) Lol Edytowane 5 Czerwca 2005 przez SAVER Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 (edytowane) wolałbym wersje normalną bez żadnych przejściówek, ale chyba wyjdzie wersja AGP , przeciez nie każdy ma PCI EXPRESS Przecież to co ty dałeś w tych linkach to są badziewne rzeczy ;) ... Edytowane 5 Czerwca 2005 przez Trendzik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 za szybko wszytsko idzie do góry!!!!!!! ptrzeciez teraz 6800 ULTRA jest za szybka karta przeciez żadna prezciez zdna gra nie jest tak wymagajaca!! a tu 7800 i te 32 potoki przeciez to bedzie machina!!! szkoda słow co ledwie kupie karte to juz jest prawie nic warte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!exec Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 A pomyslec ze jeszcze dwa-trzy lata temu topowe karty mialy 4 potoki i 32mb pamieci... teraz beda mialy 8 razy wiecej... masakra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 n o wlasnie za szybko idzie do przodu rynek kiedys record jakis w 3dmarku byl i byl a teraz wyjdzie nowa karta nowy record troszke irytuje ta sytuacja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 (edytowane) Pokazali G70 niby od Sparkla TU! i kilka zdjęć ale nie wrzucam ich tutaj bo by wszystko zmuliło. :wink: edit--> jedno zdjęcie wrzuciłem wygląda na to że ten element karty obrysowany na zdjeciu będzie albo będzie mógł być pod radiatorem, ciekawe za co odpowiadają te kostki :?: Edytowane 6 Czerwca 2005 przez surix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SAVER Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 (edytowane) edit--> jedno zdjęcie wrzuciłem wygląda na to że ten element karty obrysowany na zdjeciu będzie albo będzie mógł być pod radiatorem, ciekawe za co odpowiadają te kostki :?: 1484470[/snapback] Być może za stabilizacje napięcia dla GPU/RAM etc? Wyraźnie widać otwory na jakiś mały radiator :blink: A propo: prawdopodobnie już w czerwcu odbędzie się premiera GF 7800: http://newsroom.chip.pl/news_134818.html Edytowane 6 Czerwca 2005 przez SAVER Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 21 coraz blizej tak wiec Gainward jako pierwszy http://www3.alternate.de/html/shop/product...l?artno=JAGW29& sa chetni ?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shog Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 21 coraz blizej tak wiec Gainward jako pierwszy 1485116[/snapback] Nie wiem jak jeszcze niedawno wyglądały ceny u naszych zachodnich sąsiadów ale wydaje mi się że 300€ za 6800 Ultra to niezła okazja, czy się mylę? Miałem zamiar kupić 6800GT ale jak tak ceny będą spadać to ja chwilę poczekam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 G70 topi sloty PCI-E. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 No co do tego artykułu to są karty testowe, raczej na rynek takich nie wydadzą :D , dziwi mnie postawa Ati trąbiła że wydaje R520 a tu sie okazuje że będzie mies. później niż G70 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Jezus Maria Przenajswietsza Panno Niebieska toc 299 Euro za Gainwarda 2600 ktory u nasz kosztuje 2300 Polskich Nowych Zlotych! Przecierz to 1000zl roznicy ! Ciekawe kiedy wojek jedzie do Niemiec ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 faktycznie 1200 zł za ultrę cena zajeb..... tyle co dawałem za mojego asusa, jeżeli takie ceny będą w Polsce to kupie se ultre :lol: a co tam może nawet dwie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Yeahhhhhhhhhh.... to mi sie podoba, w koncu kupie se ultre bez ciułania kasy, jak dobrze że nowe układy wchodzą :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 1485304[/snapback] LOL... no ladnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domell Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Mnie zastanawia czy TO prawda..... http://www.hardforum.com/showthread.php?t=912790 http://forums.overclockers.co.uk/showpost....97&postcount=32 Jeśli tak to GF7800GTX będzie rzeczywiście nieeezłym potworkiem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 wow, ma w SLi 22tyś pkt w 3dmak 05 jeśli tak to R520 raczej bedzie słabszy, tylko ciekawe czy one nie byłu podkręcane jeśli nie to ATi ma przesrane :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Do takich dwoch kart, to chyba 600 Watowy, markowy zasilacz nie wystarczy. Oj oczka sie otworza jak przyjdzie rachunek za prad ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Mnie zastanawia czy TO prawda.....niestety nie...tak jak sie spodziewalem 7800gtx(gfx) nie bedzie tak szybki jak 2x6800u...7703 3dm05 (SLi troche ponad 12000) to wszystko na co go stac... http://www.hardspell.com/news/showcont.asp?news_id=14305 oczywiscie pozostaje, jeszcze kwestia mozliwosci oc, ale imho niczego szczegolnego sie tutaj tez nie spodziewam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...