roman_p Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 zobaczcie co wycisnieto z biednych gieteiksow.. ;) http://www.hardwareasylum.com/forums/showthread.php?t=901 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulasek Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Metz --> 03.11.2005 pojawily sie w ABC Dacie, i stamtad udalo mi sie ja wyrwac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość molimo Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 jest szansa że jak wyjdą nowe stery to będzie można włączyć HDR+AA na serii 7 czy to nie możliwe i ATI ma się tym chwalić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BlackMolimo Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 dzisiaj sprawdziłem czy jest różnica między sterami 81.85 a warcats 81.87 i zawsze te kilka klatek na kożyść warcats jest więc instalujcie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metz Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 zobaczcie co wycisnieto z biednych gieteiksow.. ;) http://www.hardwareasylum.com/forums/showthread.php?t=901 faktycznie jest juz, ale cena z kosmosu :blink: chyba jednak wezme zwyklego lub gt - zawsze te kilka stów zaoszczedzone :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Czy ktoś mi powie dlaczego mi sie fps-y w grach blokują na 60, odpalam frapsa i tyle właśnie mam co bym nie robił? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 poniewaz raczej tak powinno byc:) wyłącz vsync i zwieksz na 85hz odswiezanie, moze bedzxie wiecej, choc takie gry jak q4 mają juz w kodzie te 60fps na maks.... ale słuchaj, 60fps to jest luz, i ja bym wolał miec je stałe niźli wahania od 30 do 90:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Czy ktoś mi powie dlaczego mi sie fps-y w grach blokują na 60, odpalam frapsa i tyle właśnie mam co bym nie robił?W każdej grze? Pytam, gdyż są gry, które maja "blokadę" FPS na pewnym poziomie. Dla przykładu: NFS U1 = 60fps, NFS U2 = 120fps. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Ok Panowie, dzięki za odpowiedz, chodziło tylko o Vsync, wyleciało mi z głowy co było za to odpowiedzialne, teraz sobie zapisałem, hehe. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BMolimo Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 jest szansa że Zalman VF700 wejdzie na 7800GTX ? znalazłem zdjęcia 6800 i 7800 (na 6800 pasuje) i karty niby mają tem sam układ dziur no ale pytam bo może ktoś wie :) http://img375.imageshack.us/img375/5111/pa...canfront0uo.jpg http://img379.imageshack.us/img379/7866/6800frontnbig9lk.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 witam mam maly dylemat dostalem 7800gtx ladeka i chodzi mi o zasilanie.chodzi mi o rozdzileacz czy podlaczyc obie wtyczki czy wystarczy w jedna wtyczke podlaczyc zasilanie z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Mozesz podlaczyc jedna wtyczke ,w koncu ta karta nie jakims pozeraczem watow... Jak dostalem swojego kompa ze sklepu to Panowie specjalisci w ogole nie podlaczyli dodatkowego zasilania i karta dzialala :D pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 a te grzanie sie grafy to normalka bo jak przylorzylem palce do blasek to byly cieple Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Witam serdecznie. Pytam w imieniu kolegi, czy VF-700 pasuje na GTX-a? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 a te grzanie sie grafy to normalka bo jak przylorzylem palce do blasek to byly ciepleGrafa byla ciepla??? to normalne znaczy sie ze dziala :D Mowisz o jakis blaszkach chodzi Ci chyba o radiator :unsure: Ale sprawdz jaki masz odczyt z czujnika :wink: Witam serdecznie. Pytam w imieniu kolegi, czy VF-700 pasuje na GTX-a?Blue chlodzi swojego GT wlasnie zalmanem ale nie wiem czy GTX ma taki sam rozklad otworow :wink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Witam serdecznie. Pytam w imieniu kolegi, czy VF-700 pasuje na GTX-a?bez zadnego problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 moj odczyt to 51-52C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 jakie powiny byc wyniki plus minus w 3dmarkach niekreconego gtx-a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 jakie powiny byc wyniki plus minus w 3dmarkach niekreconego gtx-a www.google.pl tam znajdziesz wszystko poszukaj pierwszy lepszy test i bedziesz i bedzial wszystko :) pozdr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 jakich sterow uzywasz do oc :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 http://www.digit-life.com/articles2/video/g70-7.html no to ati posprzatane ;) imho bardzo ciekawa sprawa z tym gtx 512, osobiscie sadzilem, ze zostalo tylko podniesione napiecie na gpu, aby uzyskac takie taktowane, ale wyglada to znacznie lepiej (no jezeli RT sie nie myli) dla 550-600MHz wystarczy tylko 1,3V, gdzie dla wersji 256 potrzenbe jest 1,55-1,6V, aby osiagnac takie zegary. interesujace. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 7800GTX 512MB - 11034 3dm05 na standardowym chłodziwie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 (edytowane) http://www.firingsquad.com/hardware/nvidia...7800_gtx_512mb/ tutaj tez sie ja zajeli :wink: pozdrawiam EDIT tutaj tez cos jest http://www.techreport.com/reviews/2005q4/g...12/index.x?pg=1 Edytowane 14 Listopada 2005 przez chemiczny_ali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Witam. Mam pytanie, czy ktoś z was podnosił napiecie na rdzeniu i czy odnotował jakiś wzrost możliwosci podkręcania(o ile), jeżeli tak to do jakiego Vgpu i jakie były przy tym temperatury? Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 (edytowane) Karta wymiata.Ale test zalatuje na kilometr ,na moim złomie mam tak : FEER.EXE AI Ati disable 1280x960 -AAx4-Anizo x16 -reszta full i tym razem z Soft shadows(grafa bez OC) min. 22fps aver. 53fps max. 120fps offcourse zmieniłem exe na FEER Edytowane 14 Listopada 2005 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Karta wymiata.Ale test zalatuje na kilometr ,na moim złomie mam tak : FEER.EXE AI Ati disable 1280x960 -AAx4-Anizo x16 -reszta full i tym razem z Soft shadows(grafa bez OC) min. 22fps aver. 53fps max. 120fps offcourse zmieniłem exe na FEER jestes pewien, ze dziala Tobie ss z fsaa? bo przyznasz, ze porownujac do wczesniejszych Twoich wynikow "FEER.EXE AI Ati disable 1280x960 -AAx2-Anizo x16 -reszta full bez SS min. 30fps aver. 53fps max. 120fps" te na nie kreconej karcie z fsaa 4x i ss sa delikatnie mowiac dziwne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 (edytowane) jestes pewien, ze dziala Tobie ss z fsaa? bo przyznasz, ze porownujac do wczesniejszych Twoich wynikow "FEER.EXE AI Ati disable 1280x960 -AAx2-Anizo x16 -reszta full bez SS min. 30fps aver. 53fps max. 120fps" te na nie kreconej karcie z fsaa 4x i ss sa delikatnie mowiac dziwne... Masz rację.Powtorzyłem test. Z SS pupa blada,bez OC i bez AA 16anizo wyglada to tak: min-16 av-28 max-57 z SS i bez OC XL wypada przeciętnie. :roll:Z SS trza bedzie zakręcic bąka ;-) bo nie wyda Edytowane 15 Listopada 2005 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 PointOfView 7800 GTX 512MB 580/1730 MHz ;)):-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 (edytowane) PointOfView 7800 GTX 512MB 580/1730 MHz ;)):-PCena to istny kosmos ceny, poczekam, aż zejdzie do poziomu 1800-1900zł i wtedy się skuszę! :D Maksymalnie piękny widok! B) http://www.guru3d.com/admin/imageview.php?image=6232 Edytowane 15 Listopada 2005 przez Boxster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Spodziewałem się bardziej kosmicznej ceny, ale i tak poczekam, aż zejdzie do poziomu 1800-1900zł i wtedy się skuszę! :D » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « No to zes wykrakal :lol2: ;)) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Cena sie troche zmienila <_< To se troche poczekasz/poczekamy na taka cene ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...