p3dzi0r Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 a jakom przejsciuwke proponujecie ???? a moze nie kupowac przejsciuwki tylko sprzedac tom plyte gluwnom za 70 zl u kupic nowom np abit bx133 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 i to byloby chyba najlepsze rozwiazanie nie ma to jak oryginalne gniazdko w plycie a nie jakies przejsciowy ZMIENIAJ PLYTE!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 jeszcze 1 pytanie , jak otworzyc socketa ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 z boku gniazda masz taka wajhe musisz ja podniesc w gore wtedy bedziesz mogl wyciagnac procek bo chyba o to ci chodzi pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 otworzylem socketa ale jak go zamknonc ? , nie chodzi mi o dzwignie , tylko o fizyczne otworzenie . Teraz jak zalozylem dobrze to dupek zle sie zamyka , niechce sie zamknonc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 otworzylem socketa ale jak go zamknonc ? , nie chodzi mi o dzwignie , tylko o fizyczne otworzenie . Teraz jak zalozylem dobrze to dupek zle sie zamyka , niechce sie zamknonc hehe ty to masz pecha koleś :D aha twoja stara płyta pewnie nie dawała se rady z możnikiem 8,5 taki ma cel 566 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebkan Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 przejciowką napięcia chyba nie załatwisz bo obsługuje tylko napięcie takie na jakie jej płyta pozwala aha spróbuj na tym p2 zmniejszyć FSB w bisie do 66 (takie obsługuje celek copper do 800MHZ później jest 100) bo p2 ma chyba szyne 100MHZ może cuś pokreciłem PS a regulacja V na przelotce to tylko opcja dla OC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...