klop123 Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 Witam Taki problem: narysowałem sobie pewną mapkę i zeskanowałem ją. Chciałbym z tego zrobić takie gładkie i bez-pikselowe kreski. Tak jak np. we Flashu (przy każdym powiększeniu i przy drukowaniu nie ma pikseli) Nie wie ktoś może jakim programem mogę tak przerobic ten mój obrazek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 trzeba przerobic na rysunek wektorowy, corel to zrobi chyba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klop123 Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 To skoro to się da zrobić w Corelu, to czy ktoś mi może powiedzieć jak? :) Mam Corela 12 eng+pl pełny pakiet jakby co... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Skoro masz PL, to moze zajrzysz do POMOCY???? A moze przejrzysz MENU PROGRAMU?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...