Gość Michals123 Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 (edytowane) kOMPUTER SPADŁ MI Z OK 10 CM CHCIAŁEM GO WŁĄCZYĆ I POJAWIEA MI SIĘ TYLKO NAPIS "NO VIDEO INPUT" I DŹWIĘK TRWAJĄCY 2 SEK Z PRZERWĄ NA SEKUNDE. MAM ZINTEGROWANĄ KARTE GRAFICZNĄ PROCESOR INTEL CELERON 1,2 DYSK 40 GB SEGATE I PŁYTE GŁÓWNĄ CLAYTONA POMÓŻCIE :mur: ODPOWEIDZCIE Edytowane 21 Maja 2005 przez Michals123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppp19 Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 karta grfiki nie daje sygnalu na monitor... zwliłeś coś :) ciesz się Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandzu Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 Hmm możesz jeszcze sprawdzić czy ram nie styka w gnieździe. Wyjmij i załóż jeszcze raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apulla Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 sprawdz czy wszystkie kable do plyty glównej dochadza moze którys wypadl? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...