neo_vir Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 Witam Posiadam P4 3.0 na plycie Rock Lake D865PERL I nie mam pojecia jak to podkrecic ;) ... Mam nadzieje ze przymiecie jako tako poczatkujacego usera i wytlumaczycie co z tym zrobic ... I zeby bylo w jednym temacie mam GF FX 5600 i nie wiem jak odblokowac OC ... Pozdrawiam ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiKaze boski wiatr Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 W biosie kombinuj Fsb ;) CZy to juz Ci cos mówi :)?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neo_vir Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 (edytowane) Aha ... no balem sie kombinowac z tym FSB ... bo na poprzedniej plycie, to w Voltage sie bawilem czy cos takiego ... A wracajac do fsb ... z jakimi wartosciami moge sie bawic i jaka temperature nie maxymalna ale taka zeby stabilnie chodzil moge wycisnac ? A z tym FX to wie ktos co zrobic ? Edytowane 21 Maja 2005 przez neo_vir Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 A ja podpowiadam FAQ................ czytaj . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neo_vir Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 Jakie FAQ ? Ktore, gdzie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 NA forum jest specjalny dział FAQ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Aha ... no balem sie kombinowac z tym FSB ... bo na poprzedniej plycie, to w Voltage sie bawilem czy cos takiego ... A wracajac do fsb ... z jakimi wartosciami moge sie bawic i jaka temperature nie maxymalna ale taka zeby stabilnie chodzil moge wycisnac ? A z tym FX to wie ktos co zrobic ? 1456470[/snapback] :lol: Ty się powiłeś napięciem lol mogłes ładnie poparzyć kompa... FSB podkręcaj... i zobacz czy komp jest stabilny itp. czy się grzeje jak bedziesz mial w stresie 65 to jest gut :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neo_vir Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Dobra ... tylko jak na milosc boska ... w biosie na tej plycie znalezc FSB ? No Wszystko przeszukalem ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 bios to takie cos niebieskiego, co sie odpala jak przy wlaczeniu kompa nacisniesz [del]. tam szukasz czegoś takiego jak fsb (front side bus) jesli nic takiego nie ma / nie mozna zmienic, to zapomnij o podkrecaniu na tej płycie głownej i ciesz sie seryjnymi 3GHz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikR Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 posiadam taka sama plyte mozliwosci podkrecenia sa ale nie za duze :sad: wejdz w zakladke Advanced wybierz Chipset configuration i pozniej Burn-in mode i zmieniasz wartosc procentowa przy Host and i/o burn-in mode mozliwe jest podkrecenie o 4% u mnie dalo to z procka 2.6 -> 2.7 tylko tyle powodzenia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 mozliwe jest podkrecenie o 4% u mnie dalo to z procka 2.6 -> 2.7 1480534[/snapback] Współczuję i życze powodzenia! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...