maevius Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 Witam, Posiadam plyte Gigabyte K8NXS-Sli nforce4. Obsadzone sa wszystkie cztery banki pamieci, kostkami hynix 512 mb ddr. Od zawsze wykrywalo mi spokojnie 2 GB .. Sflaszowalem BIOS dzisiaj narzedziem Gigabyte. Wszystko dziala oki, jest super, ale -> Wykrywa mi 1 GB, zamiast dwoch. Co jest ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 Wgraj bios nornalnie i sprawdz czy wgrywasz napewno dobry, jak to nic nie da to wgraj bios, ktory miales wczesniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 (edytowane) Wgraj bios nornalnie i sprawdz czy wgrywasz napewno dobry, jak to nic nie da to wgraj bios, ktory miales wczesniej. 1456152[/snapback] Dodam ze normalnie to znaczy z poziomu dyskietki systemowej Win98 lub czegos podobnego. Instrukcja jak to zrobic bedzie na stronie producenta i na FAQ tweakowym. P.S. Omijac windowsowe flashery szerokim lukiem, bo to sie moze kiedys skonczyc przedwczesna smiercia MoBo ;). Edytowane 26 Maja 2005 przez best-boy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiateusz Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 ja flasciach!e spod windowsa i mobo dziala jak nalezy biosy tez chodza bez zadnych niespodzianek :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 ja flasciach!e spod windowsa i mobo dziala jak nalezy biosy tez chodza bez zadnych niespodzianek :P 1464787[/snapback] Fiatem 126p mozna jechac 120km/h i dojechac calo na miejsce.... (tak mniej wiecej wyglada flashowanie spod windy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiateusz Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 czyli poprostu trzeba umiec :] tak samo zeby maluszkiem 120 jechachac i dojechac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Ja jechalem swoim i dojechalem :D 121 Km/h Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...