Mastiff Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 Witam! Mam na dysku Samsung 40GB Film w dwóch plikach .avi Próbowałem nagrać film na płytę, ale wywaliło mi błąd podczas nagrywania i płyta poszła do kosza! Wcześnie pomagało jak skopiowałem plik na inną partycję i już się nagrywał bez problemu, ale teraz podczas kopiowania wyskakuje komunikat: Błąd CRC podczas kopiowania. Sprawdziłem drugi plik i trochę innych i kopiuja sie bez problemu! POMOCY!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Uszkodzona pamiec/dysk? Sprawdz MemTestem (lub lepiej GoldMemory z bootujacego sie CD/FDD) oraz dysk przez Scandisk (test: dokladny ze skanowaniem powierzchni) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Problem dotyczy tylko jednego pliku na całym dysku twardym, a w dodatku błąd wyskakuje zawsz w tym samym miejscu, więc to chyba dysk! Zaraz sprawdzam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...