Nightwalker Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 witam jest jakas dyskietkowa dystrybucja nie potrzebująca twardego dysku na której idzie uruchomić serwer shoutcast'a ? Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x3n Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 jasne :wink: LINK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nightwalker Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 troche tego dużo :huh: która by się nadawała najlepiej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 Pocket Linux, LOAF testowalem i sa calkiem fajne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nightwalker Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 znalazłem distro RIMiRadio jest to serwer icecast, aktualnie jestem w miejscu gdzie do dyspozycji mam tylko winde a te distro jest o rozszerzeniu *tar.gz pod lnx nagrywa sie to na dyskietke nastepujaco: make sure you have the loop module loaded or compiled in the kernel:modprobe loop (as root)and type ./MakeImageInsert a 1.44" floppy in the drive /dev/fd0 (edit the WriteDisk file to use another one)Then type: ./WriteDisk idzie to jakoś nagrać na dysk pod windowsem? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...