o-skar Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 Zapraszam na pierwszą polską stronę zespołu BLINDSIDE! serwis istnieje od sierpnia 2004 roku, zanotował dotychczas ponad 2600 wejsc, co uwazam za ogromny sukces, jak na site zespolu, ktory nie jest wogole promowany w Polsce. Zapraszam! www.blindside.fan.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 doskonale to wiem, dlatego zastrzegałem: zespołu nie ma na listach przebojów, nie mozna kupic jego płyt w sklepach (poza internetowymi, ktore sprowadzaja plyty z USA), nie jest promowany w radiu. Dlatego 2600 wejsc w takich okolicznosciach uwazam za ogromny sukces. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Jeżeli tak uważasz to znaczy, że słabo się reklamujecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 hm... wiekszosc najczesciej odwiedzanych toplist rock-metalowych i 2 miejsce (po stronie oficjalnej) na google.com, wyminana bannerow z 2 najwiekszymi hard-rockowymi portalami w Polsce, promocja na odpowiednich forach... to mało? Jestem ciekawy, czy masz jeszcze jakies inne pomysły :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Widocznie, rzeczywiście jest małe zainteresowanie tym zespołem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 jak dla mnie super kawalek to "swallow" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 zapraszam na nowa wersję strony :) www.blindside.fan.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...